Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιορτάζει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ η Λυκόβρυση το Σάββατο 8/6

Published

on

Στις 8 Ιουνίου και ώρα 19.30 η Λυκόβρυση θα γιορτάσει την ιστορική άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ μετά από τέσσερις δεκαετίες. Μάλιστα, μέσω δελτίο τύπου η ομάδα των βορείων προαστίων απεύθυνει κάλεσμα στον κόσμο από τον οποίο ζήτησε τη στήριξη του και σε αυτό το γεγονός που για πολλούς θα μείνει για αρκετό χρόνο χαραγμένο στη μνήμη τους.

Το κείμενο

Το ερχόμενο Σάββατο 8 Ιουνίου στις 19.30 στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης-Μεταμόρφωσης, ο ΑΟ Λυκόβρυσης θα γιορτάσει την άνοδο στην Α’ Αθηνών για πρώτη φορά μετά από τέσσερις δεκαετίες.

Ως συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας, το διοικητικό συμβούλιο σας προσκαλεί στην φιέστα που θα πραγματοποιηθεί για να αποδείξουμε ότι είμστε όλοι μια γροθιά.

Κακά τα ψέματα. Αν εσείς δεν είχατε στηρίξει αυτή την προσπάθεια, με βασικό γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά σας και τον υγιή αθλητισμό, που πρεσβεύει ο σύλλογος μας ενδεχομένως να μην φθάναμε στην κορύφωση της φετινής προσπάθειας.

Γι αυτό σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για ό,τι καλύτερο και στο μέλλον. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Σαββάτου θα είναι:

-Αγώνες από τα τμήματα υποδομών (από Κ6 έως και Κ14).

-Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19.30.

-Η ώρα προσέλευσης των παιδιών θα πρέπει να είναι ως τις 19.00.

-Η λήξη των αγώνων θα είναι στις 20.30

-Στις 20.45 θα γίνει η απονομη αναμνηστικών στην πρώτη ομάδα για την άνοδο στην Α’ Αθηνών.

Και στη συνέχεια; Φαγητό αναψυκτικά, και γλέντι μέχρι τα ξημερώματα.

Σας περιμένουμε όλους…

Εκ του Δ.Σ.