Connect with us

Uncategorized

Συμφώνησε με Ντνιεπρ ο Μανωλάς

Πέταξε για Ουκρανία ο Μανωλάς…

Published

on

Η πρόταση της Ουκρανικής ομάδας ικανοποίησε απόλυτα τον Κώστα Μανωλά ο οποίος ταξιδεύει στην Ουκρανία για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. “Ηγεμονικό” συμβόλαιο θα υπογράψει ο παίκτης.

 

Παίκτης της Ντνιεπρ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Κώστας Μανωλάς αφού η πρόταση των Ουκρανών ικανοποίησε τον παίκτη αλλά και την ΑΕΚ.

 

Ο νεαρός αμυντικός είχε δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμούσε αφού σε 3 μήνες λήγει το συμβόλαιο του με την Ένωση. Η πρόταση της Ντνιεπρ για συμβόλαιο 3,5 χρόνων στο οποίο προβλέπεται και μπόνους υπογραφής, ήταν άκρως δελεαστική για τον Κώστα Μανωλά.

 

Ο θείος του, Στέλιος, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέφερε την πρόταση και απέσπασε τη συγκατάθεση των διοικούντων ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μετεγγραφή.

 

Η Ένωση που θα έχανε τσάμπα τον παίκτη σε 3 μήνες, θα βάλει καθαρά στα ταμεία της 300.000 ευρώ. Η Ντνιεπρ θα δώσει άλλες 100.000 ευρώ στον Θρασύβουλο που κατέχει το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη ενώ θα πληρώσει και τους μάνατζερ.

 

Ο Μανωλάς πέταξε άμεσα για την Ουκρανία ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ντνιεπρ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αμυντικός θα πάρει 500.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής, ενώ θα λαμβάνει 550.000 ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply