Connect with us

Uncategorized

Σαπουνόπερα η μεταγραφή του Μανωλά – Παίκτης της Ντνιέπρ τελικά!

Είναι οριστικό….

Published

on

Σίριαλ που θα ζήλευαν και σαπουνόπερες έγινε η υπόθεση της μετεγγραφής του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ με όλες τις ανατροπές που έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο, αλλά θα έχει το κλασικό χολιγουντιανό happy end!

 

Ο νεαρός αμυντικός θα γίνει τελικά παίκτης της ουκρανικής ομάδας, αφού οι δυο πλευρές τα βρήκαν τελικά μεταξύ τους αργά το βράδυ της Πέμπτης, ενώ κερδισμένος σε σχέση με το προηγούμενο deal βγαίνει και ο Θρασύβουλος, που θα λάβει περισσότερα χρήματα.

 

Η τελική πρόταση της Ντνιέπρ ήταν 500.000 καθαρά στα ταμεία του “Δικεφάλου”, 100.000 ευρώ στο Θρασύβουλο (ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται η ομάδα της Φυλής) και 100.000 ευρώ ως προμήθεια στους μάνατζερ. Ουσιαστικά έχουμε περισσότερο να κάνουμε με διαφοροποίηση στην κατανομή των χρημάτων και την πρώην ομάδα του Μανωλά να εισπράττει 70.000 ευρώ παραπάνω.

 

Μέχρι τώρα, η υπόθεση είχε 3-4 ανατροπές και άπαντες ελπίζουν ότι δεν θα αλλάξει κάτι αυτή την φορά και ο παίκτης θα γίνει “κάτοικος” Ουκρανίας, έχοντας άλλωστε δώσει τα χέρια με τους διοικούντες στο ταξίδι που έκανε με τον θείο του, Στέλιο.

 

Για να υπενθυμίσουμε το που “κόλλησε” το θέμα προηγουμένως, οι Ουκρανοί δεν συμφώνησαν με το συμφωνητικό των 600.000 ευρώ λόγω της εμπλοκής και της τρίτης ομάδας (Θρασύβουλος).

 

Εντέλει, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Μανωλάς θα αποτελέσει παρελθόν για την ΑΕΚ, υπογράφοντας για 3,5 χρόνια στην Ντνιέπρ έναντι 550.000 ευρώ ετησίως.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply