Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιβεβαίωση με Μουντανάρη στον Πανερυθραϊκό

Published

on

Ο Στέλιος Μουντανάρης είναι ο νέος τεχνικός στον Πανερυθραικό ο οποίος διαδέχτηκε τον Τσιμπάκη. Ο Μουντανάρης είναι από την Μυτιλήνη έχει εργαστεί ως Ενωσιακος προπονητής και εργάστηκε στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής (Γ Εθνική) αλλα και σε αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος της Λέσβου με 2 πρωταθλήματα.
Ο πρόεδρος κ. Αχαρονιάν Τονυ όχι απλά δεν κουράστηκε αλλά ετοιμάζει τον σχεδιασμό της επόμενης τριετίας , όπως πάντα με πλάνο για την ανάδειξη ταλέντων. Καθημερινές συναντήσεις με τον άμεσο συνεργάτη Γιάννη Δημητρίου σε επίπεδο Ακαδημίας και αντρικής ομάδας, τον Γενικό Αρχηγό Νίκο Κονταρατο και βέβαια τον Ραφι Αχαρονιάν Γίνονται καθημερινές επαφές για να κλείσουν άμεσα όλα τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας και την λειτουργία του συλλόγου.

Δηλώσεις προέδρου Αχαρονιάν Τονυ «Σίγουρα μια αλλαγή ενός συνεργάτη μετά από τόσα χρόνια φέρνει αλλαγές, ο Αντώνης είναι φίλος αλλά και εξαιρετικός προπονητης και συνέβαλε τα μέγιστα με την άψογη συνεργασία που είχαμε, του εύχομαι να έχει το ιδιο καλή και σταθερή πορεία οπως είχε και στον Πανερυθραϊκό. Το πλάνο και η φιλοσοφία μου είναι και παραμένει το ίδιο. Έμφαση στην Ακαδημία, προώθηση παικτών στην Α ομάδα και σωστή προετοιμασία τους ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στις επαγγελματικές κατηγορίες, εντός και εκτός συνόρων. Δεν βιαστήκαμε για το νέο προπονητή γιατί θέλαμε να γίνει προσεκτική επιλογή ανθρώπου και προπονητη κοινής φιλοσοφίας. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο ότι ήρθαν σε επαφή πάνω από 20 προπονητές. Σημαίνει ότι κάτι καλό κάνουμε τελικά. Στο επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσω και για πολύ σημαντικές κινήσεις και συμφωνίες που γίνονται όπου για άλλη μια φορά πιστεύουμε ότι θα ανεβάσουμε τον πήχη του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.»

Μουντανάρης Στέλιος.
Προπονητης επιπέδου Uefa A.
πρωην Ενωσιακός προπονητής Ν. Λέσβου
(3 χρόνια με συμμετοχή στα τελικά Ελλάδας)
Επισης προπονητής παικτών σε ομάδες για αρκετά χρόνια όπως Χατζηγιοβαννης (ΠΑΟ) Μαρίνος (ΟΣΦΠ)Λαμαι(ΟΦΗ)Πρωτουλης(ΑΕΚ)Βελουτσος (Απόλλωνα Σμυρνης)Σπαχιου(Κέρκυρα)Σαλταμαρας ΟΣΦΠ)Ψαννης(ΑΕΚ)Χιωτελλης(Ατρομητος Αθηνών)κλπ.

Προπονητης Α κατηγορίας στην Λέσβο και στην Γ εθνική
Ανοδο από την Α κατηγορία στην Γ εθνική με τον Αιγειρο Μυστεγνων και 2 φορες με τον Αιγέα Πλωμαρίου