Connect with us

stoplekto

Όλα μηδέν στις Σιταποθήκες – Επεισόδια στο τέλος..

Ολυμπιάδα και Έθνικός έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς με πολύ ένταση στο τέλος..

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Ολυμπιάδας με τον Εθνικό Πειραιά, που έληξε χωρίς σκόρ σε παιχνίδι, όμως με πολλές φάσεις, μπροστά σε 500 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν χθές στις Σιταποθήκες.

Ο Εθνικός, που παρουσιάσθηκε μέτριος, είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ στο 8΄ όμως ο Ρούσσος από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, όμως στην συνέχεια η Ολυμπιάδα ισορόπησε το παιχνίδι.

 

Στην επανάληψη ο Εθνικός απείλησε στο 60΄ με σούτ του Μιχελή που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γεωργίου, αλλά η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στην Ολυμπιάδα που έφθασε τουλάχιστον 4 φάσεις πολύ κοντά στο γκολ στο 71΄ σούτ του Γκιάτη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μακρής, νέο σούτ του Γκιάτη στο 75΄ απέκρουσε και πάλι ο Μακρής, ενώ στο 80΄ ο Καραμάδος βγήκε στην κόντρα και μόλις τον πρόλαβε ο Μακρής.

Στην εκπνοή τεράστια ευκαιρία για την Ολυμπιάδα, με τον Μαντούση να μην καταφέρνει από το μισό μέτρο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού.

 

Επεισόδια στο τέλος

Στο τέλος του αγώνα είχαμε ένταση με τους φιλάθλους του Εθνικού να αποδοκιμάζουν έντονα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, αλλά και τον τεχνικό Δημήτρη Αρναούτη, μάλιστα τα αίματα άναψαν όταν ανταπάντησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού, και προς στιγμή εκτραχύνθηκε η κατάσταση.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι κάπου 60 εξοργισμένοι φίλαθλοι περίμεναν τους ποδοσφαιριστές έξω από το γήπεδο, χωρίς όμως τελικά να έχουμε κάτι μεπτό, αφού επικράτησε η ψυχραιμία.

 

Εξαιρετική η διαιτησία του Τσουκαλά (Απόκοτου, Βασιλάκης) Αθηνών

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Γιαννούκαρης, Καμμένος(63΄Μίχας), Μαντούσης, Μελλάς, Γκιάτης, Παντελίδης( 90΄ Δακουτρός), Μαυρουδής (24΄ λ. τρ. Καμαράδος), Γιαννουλάκης, Γκικουρίας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μακρής, Μακρόπουλος, Ιατρού, Τσαραούσης( 46 ΄Χώνος), Γαλάνης, Σαμιώτης, Μιχελής, Παντελής, Σκαφτούρος( 89΄ Σαμλίδης), Κρητικός, Ρούσος(82΄Κυριακάκης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply