Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πόντο στον Μεγαρικό η Πανελευσινιακή Ένωση

Απέσπασε 2-2

Published

on

Το σκηνικό επαναλήφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική . Η Πανελευσινιακή Ένωση αν και έχανε με 0-2 , όπως και στον αγώνα με τον ΑΟ Ελευσίνας έτσι και με τον Μεγαρικό ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τέρματα των Καρίπογλου 43′ και Σάλτα72′ . Και ενώ φαινόταν ότι θα έπαιρναν τη νίκη , ο νεαρός Κατσάφαρος μείωσε στο 79΄για την ομάδα του για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις ( 91′) ο Παντελίδης που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι ο Μεγαρικός μόλις στο 3’κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρούσσης για να αποκρούσει σωτήρια ο Ρουμελιώτης.

Καλή η διαιτησία του Οικονόμου. Στη λήξη του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο έξαλλος ο πρόεδρος του Μεγαρικού Μάκης Ζαφείρης και κινήθηκε βρίζοντας κατά του βοηθού Κουντουριώτη υποστηρίζοντας ότι έκανε άσεμνη χειρονομία .

 

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Μανώλης, Παπαθανασίου Σάλτας Μανστρανδρίκος, Στρατούρης Σ., Ξεκούκης Βαγγέλι( 63′ Κιούσης) , Κολάτας, Μπέλσης( 77′ Τσουκαλάς) , Ρούσσης, Σούλα ( 32′ Καρίπογλου)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: Ρουμελιώτης, Αξιώτης, Μούχο( 84′ Γκιάτης) , Ιατρού, Βάσης, Μεμής, Βλαχόπουλος( 66′ Παντελίδης) , Γκίνης, Μπέλσης, Κατσάφαρος, Κόρμαλης( 72′ Έλις )

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply