Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

H Kύπρος Κορ. 3-2 τον Αστέρα Κερατσινίου – Ένταση και επεισόδια…

Τα είχε όλα το ματς…

Published

on

Ένα ημίχρονο διεξήχθη στον Κορυδαλλό σαν συνέχεια του 0-1 της 12ης Φεβρουαρίου. Στα 45′ που παίχτηκαν χθες συνέβησαν τα πάντα . Τέσσερα γκολ , πολλές φάσεις , πάθος ,ένταση , επεισόδια.

Ο Αστέρας Κερατσινίου έχοντας στα υπέρ του το 0-1 με το γκολ του Νικολακάκου , έκανε το 0-2 στο 54’΄με γκολ από τον ίδιο παίκτη.

Όμως η Κύπρος Κορυδαλλού αποφασιστική στη συνέχεια , κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Ντεγί στο 73′ μείωσε για να ισοφαρίσει στο 76′ ο Παπααδόπουλος Σ. . Στο 83′ ο Σκέμπι με γκολ από καταφανή θέση οφσάιντ έγραψε το τελικό 3-2 . Αμέσως μετά αποβλήθηκε ο Καλλίμαχος που εξύβρισε τον διαιτητή Παντελή. Βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο ο παίκτης του Αστέρα είχε έντονο διαλογικό επεισόδιο με τον πρόεδρο της Κύπρου Κώστα Νικολεουσάκο , το οποίο πήρε έκταση με τη συμμετοχή και άλλων ποδοσφαιριστών και παραγόντων. Μάλιστα ο Γενικός Αρχηγός των Κορυδαλλιωτών Κώστας Δημάκος που ενώ είχε αποβληθεί νωρίτερα από τον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρία , μπήκε και πάλι μέσα και είχε αψιμαχία με τον Καλλίμαχο. Επίσης ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βουμβουλάκης κινήθηκε κατά του Κ. Νικολεουσάκου . Το παιχνίδι μετά από διακοπή 10 λεπτών συνεχίστηκε χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων ενώ με την λήξη του αγώνα όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις..

 

Καλός ο διαιτητής Παντελής.

 

ΚΥΠΡΟΣ: Καρύδας , Φίνος, Ανδρεάδης, Λουκογιαννάκης, Παπαδόπουλος Σ., Μάλλης , Παύλου, Σαουντόγκο, Σκέμπι, Ατματζίδης Ν., Ντέγι.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Φίνας , Κανακάκης, Βουμβουλάκης, Χηράκης , Βασιλικός , Χατζησταύρου Π.,Χατζησταύρου Η., Χατζησταύρου Ζ(77′ Ιωακείμ) Καλλίμαχος, Νικολακάκης, Αμανατίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply