Connect with us

Γ Εθνική

Τα είχε όλα το ματς στην Καλλονή 1-1 με Πανθρακικό..

Σε κακή μέρα ο ρέφερι Βάτσιος..

Published

on

Από δύο αποβολές, ένα πέναλτι και ένα γκολ είχαν Καλλονή και Πανθρακικός σήμερα στην Μυτιλήνη. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον ρέφερι Aριστείδη Βάτσιο.

 

Με το ..καλημέρα οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Μπαλού προκάλεσε τον Ταραχούλσκι, εκείνος απάντησε με μία αγκωνιά και τελικά, οι δύο τους πήραν την άγουσα προς τα αποδυτήρια. Μέχρι το 20′ ο Πανθρακικός είχε την επιθετική πρωτοβουλία και την τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά τελικά η ομάδα της Καλλονής, ευτύχησε να προηγηθεί, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (αλλα Παπουτσέλη) που σφύριξε ο ρέφερι Βάτσιος μετά και από την λάθος υπόδειξη του βοηθιού Παστρωμά της ανατροπής του Μαρσέλο εκτός περιοχής…..

 

Στην ανάπαυλα ο διαιτητής Βάτσιος και οι βοηθοί του έγιναν κόκκινο πανί για τους ανθρώπους του Πανθρακικού που κινήθηκαν απειλητικά εναντίων τους.

 

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό, με τους τερματοφύλακες να μην έχουν σπουδαίο έργο. Στο 61′ η Καλλονή έμεινε με 9 παίκτες, μετά την αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σιλιγαρδάκη, για μαρκάρισμα στον Μπαϊκαρά. Ο ίδιος παίκτης στο 78′ κέρδισε έξυπνα το πέναλτι για την ομάδα του, ύστερα από μαρκάρισμα του Χατζόπουλου. Ο Κοντογουλίδης δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και έφερε το ματς στο 1-1. Το ρεσιταλ κίτρινων καρτών(13 συνολικά!) συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος, και στο 87′ μία από αυτές άφησε τον Πανθρακικό με 9 παίκτες.

 

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα από το διαιτητή για τις υποδείξεις του.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Ζουρούδης (74′ Προβατίδης), Λεοζίνιο (69′ Λεοζίνιο), Μανούσος (84′ Ντο Σάντος), Ταραχούλσκι

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Πόνσε, Μπαϊκαρά, Μπαλού, Σαρακατσάνος, Μίνγκας (50′ Μπέλιτς), Σκλιοπίδης (57′ Στάθης), Κοντογουλίδης

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής) – Δημήτρης Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply