Connect with us

Uncategorized

Πεντάσφαιρη η Ολυμπιάδα

5-0 την Μικρασιατική Χίου

Published

on

Εύκολα η Ολυμπιάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μικρασιατικής Χίου την οποία κέρδισε με 5-0 , και εξακολουθεί να ελπίζει στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Μόλις στο 6′ ο Πέρρος με καταπληκτικό γυριστό σούτ μετά από σέντρα του Μίχα, άνοιξε το σκορ, ενώ στο 10΄ ο Γκικουρίας έχασε σπουδαία ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα άουτ , και στο 27΄ νέα τεράστια ευκαιρία για τον Μίχα.

Η ομάδα της Χίου πάντως θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 34΄ όταν κεφαλιά του Μουλάκη , βρήκε την δοκό του Γεωργίου, αλλά στο 41′ ο Καμαράδος, με ωραία προσωπική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 68′ ο Γρηγοράκος, από κοντά τελείωσε την ενέργεια του Μίχα κάνοντας το 3-0, στο 83′ ο Πέρρος με το δεύτερο προσωπικό τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γρηγοράκος με ψηλοκρεμαστό έγραψε το τελικό 5-0.

Από την Ολυμπιάδα ξεχώρισαν οι Πέρρος, Καραμάδος, Γκικουρίας, Μίχας, Γρηγοράκος, ενώ από την συμπαθητική Χιώτικη ομάδα πάλεψαν οι Μηναδάκης, Μουλάκης, Χανδράς

Εύκολο έργο για την διαιτησία του Βλάχου(Ανατ.Αττικής).

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Γιαννούκαρης, Καμένος, Μαντούσης, Δακούτρος, Γκιάτης (55′ Γρηγοράκος), Παντελίδης, Πέρρος, Καμαράδος (79′ Χατζάρας), Γκικουρίας, Μίχας (76′ Σαραντάκος)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Παλαιολόγος, Παράσχος, Καλαϊτζής (64′ Αφεντής), Γάβανος, Σφήκας, Φαφαλιός, Σκανδάλης (73′ Μαυρέλος), Λαγκώνας, Μουλάκης (68′ Οταμπασίδης), Χανδράς, Μηναδάκης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply