Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Mε ανατροπή 4-2 ο Άρης Αμφιάλης τον Φαληρικό..

*

Published

on

Μια «χρυσή» ανατροπή πέτυχε χθες ο Άρης Αμφιάλης που αν και έχανε με 2-0 από τον αξιόμαχο Φαληρικό τελικά στο τελευταίο τέταρτο πήρε τη νίκη με 4-2 και εξακολουθεί να βρίσκεται με ένα ματς περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας διαφορά δύο βαθμών από τον Ερμή Κορυδαλλού.

 

Οι γηπεδούχοι πήραν αβαντάζ δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ του Θεολόγου(30′, 62′), αλλά ο Άρης επικράτησε στο τέλος χάρη στα γκολ των Ζαχαρίου(76′), Βιδάλη(82′) και Δρόσου(86′, 93′).

 

Ο διαιτητής Καρυοφύλλης έγραψε στο φύλλο αγώνος τον Γενικό Αρχηγό του Φαληρικού Μάνο Γαβαλά για φραστική επίθεση στον παρατηρητή του αγώνα, ενώ επίσης γράφει ότι φίλαθλος του Φαληρικού επιχείρησε να χτυπήσει τον βοηθό Γιαννέλλο για λανθασμένες υποδείξεις αλλά τον συγκράτησαν οι πιο ψύχραιμοι των γηπεδούχων.

 

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Πανάγου, Τσότσογλου Γ., Αργυρός, Γιαννακόπουλος, Αξιώτου, Γαλανομάτης, Ντέγκας(80′ Τσίρμπας), Τσότσογλου Σ., Αναστασίου, Λαγουμιτζής(77′ Βιριώτης), Θεολόγου(75′ Γιαλελής).

 

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Λαδικός, Αγγελαράκης(70′ Ζαχαρίου), Καζάλας, Παναγόπουλος, Βιδάλης, Μέξης, Δρόσος, Τζέλα(50′ Φρόκου), Σταματάκης(50′ Γεωργαλάκης), Τρίμπος, Παπαϊωάννου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply