Connect with us

Uncategorized

Πέρασαν απο Κω τα Μελίσσια

Νίκησαν 2-0

Published

on

 

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε χθες το απόγευμα η ομάδα των Μελισσίων, η οποία επικράτησε με 2-0 μέσα στην Κω απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους με τον Ταυλαδωράκη μόλις στο 9′ να κάνει το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα οι νησιώτες θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο Σιώμος είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Νικολάου. Από εκεί και πέρα ο Πατσιαβούρας ήταν αυτός που στο 40′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Αντωνόπουλου στο 72′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης (Πειραιά)

 

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης,Τσάτσας (70′ Πης), Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου, Αχμέτ, Μπιρμπίλης, Φυτάς, Εμμανουήλ, Βάσης (67′ Παρασκευάς), Οικονόμου, Σιώμος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Κοκότης, Ιωσήπου, Τζανετέας, Κωνσταντόπουλος, Πατσιαβούρας (79′ Πλεξίδας), Μποτωνάκης, Ατσάλης (56′ Νικόλα), Ρήγας (88′ Κουλούρης), Ταυλαδωράκης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply