Connect with us

Uncategorized

Αστέρας Βάρης και Αίας Σαλαμίνας όλα δύο

2-2 το ματς

Published

on

Χορταστικό ήταν το παιχνίδι που έλαβε χώρα χθες στο γήπεδο της Βάρης, με τον τοπικό Αστέρα να αναδεικνύεται ισόπαλος 2-2 με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Στο 16′ ο Μαριόλης «πάγωσε» τους γηπεδούχους, καθώς ήταν αυτός που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον Αίαντα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 30′, όταν ο Μητροφάνης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έφερε το ματς στα ίσια. Το συγκεκριμένο τέρμα δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Τάκη Μαρκαντωνάτου, αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Ανδριανόπουλος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, το οποίο τελικά ήρθε στο 48΄με τον Πλίτση να σημειώνει το τελικό 2-2. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ανδριανόπουλου στο 50′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μιχαηλίδης (Βοωτίας).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Θανόπουλος, Ζορμπάς, Στυυλιανόπουλος, Πλίτσης, Κοζής, Στρατής, Ξηντάρας, Μητροφάνης (90′ Γκίκας), Παπαδόπουλος, Μπεριάλης, Πιτταράς

 

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μότος, Σιέρρας, Ματζιούρας (91′ Γιαννακόπουλος), Κωνσταντινίδης, Μαριόλης, Μπιταξής, Μερμήγκης (77′ Παπακωνσταντίνου), Ανδριανόπουλος, Βελιανίτης, Χατζηγιανάκος, Στούπης (88′ Πολύζος)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply