Connect with us

Uncategorized

Απόδραση απο Κορωπί για Ιωνικό

Νίκησε 2-1

Published

on

Με τον Εμρά Χαφούς να λυτρώνει τους Νικαιώτες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιωνικός απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα του Κορωπίου, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 2-1.

Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μαρωνίτη ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με τον Εμρά. Στο 39′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους, όμως ο Επιτροπάκης δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να σημειώσει το 2-0, αφού έστειλε την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 45′ οι «μπλε» σπατάλησαν ακόμη μια σημαντική ευκαιρία, όταν ο Τσιπλάκης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Ούσιου.

Από εκεί και πέρα στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο να πετύχουν το τέρματα της ισοφάρισης. Τελικά αυτό ήρθε στο 72′ με το Μουρούτη να φέρνει το ματς στα ίσια. Οκτώ λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Καρπούζα είχαν την ευκαιρία να ανακτήσουν για πρώτη φορά το προβάδισμα στην αναμέτρηση, με το Βρούτση να επιχειρεί το σουτ και την μπάλα σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ραχιώτη. Η… λύτρωση για το ιστορικό σωματείο από τον Πειραιά ήρθε στον πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Εμρά Χαφούς να διαμορφώνει το τελικό 2-1, στέλνοντας τους φιλάθλους του Ιωνικού στους… επτά ουρανούς.

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Φύτρος, Πάντου (46′ λ. τρ. Οικονομόπουλος), Πριονίδης, Ματσάγκος, Ντούνης, Κουσιάκης (70′ Βρούτσης), Τόλιας, Μουρούτης, Αλεξίου (88′ Μανασής), Πούλος

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Τσιπλάκης, Κατσίκιας, Στεφανής (77′ Μαντούβαλος), Τριανταφύλλου, Γαντζούδης, Μυλωνάς (70′ Μιχαήλ), Τσακίρης (46′ Γκιόκα), Επιτροπάκης, Χαφούς, Ιγκλι.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply