Connect with us

Uncategorized

Πήρε την ομάδα και έφυγε ο πρόεδρος στο Καρλόβασι

Διεκόπη στο 85΄ο αγώνας με το Αιγάλεω

Published

on

Άδοξο τέλος είχε το παιχνίδι μεταξύ του Καρλοβάσου και του Αιγάλεω με τον πρόεδρο της ομάδας των γηπεδούχων να παίρνει την ομάδα και να φεύγει πέντε λεπτά πριν τη λήξη, οργισμένος από την σφυρίχτρα του διαιτητή Μάλαμα.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν την γκρίνια στον διαιτητή Μάλαμα και διαμαρτύρονταν από το 40’ όταν ο τελευταίος σφύριξε πέναλτι κι απέβαλε τον Κουφογιάννη για μαρκάρισμα στο Μαστραντώνη. Ο παίκτης του Αιγάλεω πάντως έστειλε τη μπάλα άουτ και έτσι το σκορ δεν άνοιξε.

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης όμως, και συγκεκριμένα στο 85’ ο Σιδέρης έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, κάτι που εξόργισε το Καρλόβασι, διότι θεωρούν ότι ο παίκτης είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ και κακώς μέτρησε το γκολ. Η αντίδραση του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μάνδαλου, είναι χαρακτηριστική της οργής τους, καθώς πήρε την ομάδα και αποχώρισε από το γήπεδο, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί.

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλατζής, Κουφογιάννης, Μαυρέλλος, Δάγκας, Γιασκουλίδης, Μπούρκας, Τσιομπάι, Ντάγιας (64′ Κωνσταντινίδης), Πλατίγκος (55′ Κεχαγιάς), Κατσιάνης Γ., Κατσιάνης Α.

ΑΙΓΑΛΕΩ : Κουρεπίνης, Ταμπάκης, Ελευθεριάδης (62′ Παπαθανασίου), Ζαφειράτος (62′ Σιδέρης), Βασιλάρης, Κωνσταντόπουλος, Τσιρογιάννης, Βασιλικής, Μαστραντώνης, Τεγούσης Θ., Μπαλάσκας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply