Connect with us

Uncategorized

Ήττα για τον Αστέρα Μαγούλας 0-1 με Απόλλωνα..

*

Published

on

Ο Αστέρας Μαγούλας γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη το κρύο και ο δυνατός άνεμος, που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Πολύ νωρίς στο 4’ μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Χανιώτης μπήκε στην περιοχή σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 8’ γέμισμα στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Σταυριανός πρόλαβε τον Μανίκα

Στο 10’ ψηλοκρεμαστή εκτέλεση φάουλ του Σερέπα, η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.

Στο 36’ επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Σερέπα διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Γρομητσάρης.

Στο 40’ ο Χανιώτη μέσα στην περιοχή από πλεονεκτική σουτάρει απελπιστικά αουτ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 49’ ο Χανιώτης μετά από ασταθή απόκρουση του Αγριμάκη με πλασε έκανα το 0-1 για την ομάδα του Σταθόπουλου.

Στο 57’ ο Τσούπρος με το κεφάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον Σταυριανό.

Στο 65’ άναψαν τα αίματα στην κερκίδα καθώς οι φίλοι του Απόλλωνα στην αλλαγή του Κονέ έλουσαν τον ποδοσφαιριστή με κοσμητικά επίθετα πράγμα που φυσικά δεν άρεσε στους φίλους των γηπεδούχουν που κινήθηκαν εναντίων τους με άγριες διαθέσεις. Με την παρέμβαση όμως παραγόντων και φίλων του Αστέρα τα πνεύματα ηρέμισαν.

Στο 73’ ο Αστέρας χάνει μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά ο Εβερετ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έχει πολύ άσχημο τελείωμα στη φάση.

Διαιτητής: Βουράνης (Λέσβου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσούρης, Λάμπρος, Τσούπρος, Κολοβός, Έβερετ, Κονέ (65′ Μπούγιας), Σερέπας (84′ Λελούδας), Ρόκας (56′ Ιορδανίδης), Μανίκας, Χρυσάφης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταυριανός, Τσουκαλάς (86′ Μαρίνου), Κοροβέσης, Γρομητσάρης, Κισκαμπάνης, Κωνσταντίνου, Σεμερτζίδης (53′ λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Διαμάντης, Τσιλιγκίρης, Καραδέμητρος, Χανιώτης (79′ Σαββίδης).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply