Connect with us

stoplekto

Μεγάλη νίκη ο Ατρόμητος στο Ελληνικό 2-1 τον Εθνικό

Προηγήθηκε ο Εθνικός

Published

on

Ένας ψυχωμένος Ατρόμητος Πειραιά πέτυχε τεράστια νίκη στο Ελληνικό, κερδίζοντας τον Εθνικό Πειραιά με 2-1 στο Πειραικό ντέρμπι με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική στον 9ο όμιλο, και το οποίο παρακολούθησαν κάπου 300 φίλαθλοι που αψήφισαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος κερδίζει φέτος τον Εθνικό για 3η φορά( δύο στο πρωτάθλημα, και μια στο κύπελλο)

Παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, με τον Εθνικό να έχει την υπεροχή στο α΄ μέρος, όμως ο Ατρόμητος πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα, και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη ο Εθνικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 48΄ με κοντινή κεφαλιά του Αλ. Ρούσσου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιχελή, ωστόσο ο Ατρόμητος έδειχνε να πατάει γερά στον χώρο του κέντρου, κι ΄έφθασε στην ισοφάριση στο 62΄ με πανομοιότυπο τρόπο.

Ο Νταλάκος εκτέλεσε φάουλ την μπάλα,διεκδίκησαν ο γκολκήπερ Μακρής με τον Μυλωνά , και ο Γεωργούλης από κοντά με κεφαλιά πέτυχε το γκολ, της ισοφάρισης για τον Ατρόμητο.

Προσπάθησαν οι του Εθνικού να αντιδράσουν, όμως ο Ατρόμητος στο 76΄ έκανε την ανατροπή, όταν ο Μυλωνάς βγήκε από πλάγια θέση στην αντεπίθεση πάτησε περιοχή προσπάθησε να σουτάρει η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς για να καταλήξει στα δίχτυα του Εθνικού.

Το τελευταίο 15λεπτο ο Εθνικός βγήκε όλος μπροστά, ο Ατρόμητος προσπάθησε να διαφυλάξει το σκορ, και τα κατάφερε χωρίς να καρδιοχτυπήσει ιδιαίτερα.

Από τον πολύ καλό Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Γεωργούλης, Νταλάκος, Λοιζίδης, Σταθουλόπουλος κι ο σταθερός Θωμόπουλος, ενώ βοήθησε ο Μυλωνάς που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον τεχνικό του Ατρόμητου τον Στ. Ηλίόπουλο.

Από το Εθνικό προσπάθησαν οι Παντελής, Μιχελής, Ρούσσος Α.

Kαλή η διαιτησία του Μάνταλου (Αθηνών)

Ένταση στο τέλος της αναμέτρησης με τον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού να τα βάζει και να αποδοκιμάζει τους παίχτες της ομάδας τους, αλλά και την τεχνική ηγεσία, ενώ αντίθετα ιπποτικά οι φίλαθλοι του Εθνικού χειροκρότησαν την ομάδα του Ατρόμητου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μακρής, Κρητικός, Σαμλίδης (55′ Σκαφτούρος), Ρούσσος Ο., Μακρόπουλος, Σαμιώτης, Ιατρού (75′ Χώνος), Γαλάνης, Μιχελής, Παντελής, Ρούσσος Α.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπελιάς, Γεωργακόπουλος, Γεωργούλης, Δανασής, Νταλάκος, Αγγέλου(55′ Κεσανίδης) Λοϊζίδης, Σταθουλόπουλος, Τριανταφυλλίδης(82′ Γιώτης), Αθανασόπουλος (60′ Μυλωνάς),

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply