Connect with us

Uncategorized

O ΠΑΣ στο τέλος 1-1 με Λεβαδειακό..

Published

on

Ο Λεβαδειακός έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη αν και προηγήθηκε στο σκορ στην εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε δοκάρι στο 87′ με τον Κόρμπο όμως ο Κυριάκος ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στις 14 Μαρτίου για να μην υπάρχουν πλέον χρωστούμενα ματς στη Σούπερ Λίγκα. Η ισοπαλία στη Λιβαδειά έφερε 6 ομάδες σε απόσταση 3 βαθμών μεταξύ τους και όπως όλα δείχνουν αυτές θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να αποφύγουν 2 θέσεις που οδηγούν στη Football League.

 

Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Σουμπίνιο στο 41′ αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο που θα τον απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και στάθηκε τυχερός στο τέλος. Ο Κόρπος στο 87 προ κενής ουσιαστικά εστίας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ο Κυριάκος χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

 

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τομάς, Μαχαίρας, Μελισσάς, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι, Πόποβιτς (63′ Κουτσόπουλος), Σουμπίνιο, Βασιλείου (49′ Ναπολεόνι).

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46′ Κυριάκος), Σκαρντοβέλι, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Λιλα (74′ Τζαμπρέλα), Ντε Βινσέντι, Πάντος, Μπεσέρα, Γεωργίου (58′ Μπακαγιόκο), Βιλα.

newsit

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply