Connect with us

6ος Όμιλος

Εποικοδομητική συνάντηση στον Αήττητο Σπατων

Published

on

Μια εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στο Δημαρχείο με τον αντιδήμαρχο κο Χρήστο Σερέτη, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κο Διονύση Φράγκο (από πλευράς Δήμου) με τους Αλέξανδρο Κουκά, Βασίλη Κουλοχέρη και Μιχάλη Σιδέρη (από πλευράς Αήττητου) για θέματα που αφορούν το γήπεδο Σπάτων και το βοηθητικό 7Χ7..

Θετικά αποτελέσματα είχε η συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του αντιδήμαρχου και προέδρου του ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ κο Χρήστο Σερέτη (τον οποίο ευχαριστούμε) και αίτημα του ηγέτη και χρηματοδοτη του Αήττητου Σπάτων κου Αλέξανδρου Κουκά.

Ο Αήττητος ζήτησε να μπορεί η ομάδα να κάνει προπονήσεις στα Σπάτα και όχι να τρέχει να κάνει όπου βρει (Κορωπί, Γλ. Νερά, Boca κλπ) και βέβαια την χρήση της ημέρας των εντός έδρας αγώνων, επίσης η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου να γίνετε στα Σπάτα για λόγους τακτικής.

Η απάντηση που πήραμε είναι ότι :
θα γίνει άμεσα ανακαίνιση στο βοηθητικό γήπεδο 7Χ7 για χρήση από τις Ακαδημίες, το γήπεδο ο Αήττητος θα το έχει 2 φορές την εβδομάδα (πλην Παρασκευής και Σαββάτου όταν υπάρχουν εντός έδρας αγώνες). Η ομάδα μπορεί επίσης να κάνει χρήση για πρωινές προπόνησης στο γήπεδο της Αρτέμιδας για όσο χρειαστεί. (Μπορεί να μην μας ικανοποιεί πλήρως η απόφαση αυτή για το κυρίως γήπεδο, όμως είναι ένα θετικό βήμα για κάθε μελλοντική συνάντηση η ανάγκη της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε πολύ) .
Επίσης μας ενημέρωσαν ότι το γήπεδο θα πρέπει να κλείσει 15 ημέρες περίπου για την ετήσια συντήρηση του χλοοτάπητα.

Θεωρούμε ότι τέτοιες συναντήσεις μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν σε όλες τις πλευρές και είμαστε πάντα στην διάθεση όλων.

Το ΔΣ του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ