Connect with us

stoplekto

Νέα διοίκηση στον Αργοναύτη

Published

on

Ο «Αργοναύτης» αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του Πειραιά. Από τις τάξεις του έχουν περάσει θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο πολυνίκης Θανάσης Μπέμπης και ο ιστορικός αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Ανδρέας Μουράτης, ενώ μάλιστα έχει αναδείξει έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα, τον σπουδαίο Γιώργο Δεληκάρη. Ωστόσο, η συνέχεια εδώ και πολλά χρόνια δεν υπήρξε ανάλογη με αποτέλεσμα τις τελευταίες βδομάδες να κρίνεται η επιβίωση του συλλόγου.

Μπροστά στην απειλή ενός ενδεχόμενου αφανισμού, μαζευτήκαμε όσοι νιώθουμε την υποχρέωση να τιμήσουμε την 95χρονη ιστορία του «Αργοναύτη» αλλά και το πνεύμα της γειτονιάς που εκπροσωπεί σχεδόν έναν αιώνα. Ορμώμενοι από την ευαισθησία που έχουμε για την ομάδα και με πυξίδα το πνεύμα της κοινότητας ενώθηκαμε σε αυτήν την προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια του συλλόγου. Το μέλλον της ομάδας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Κανείς δεν είναι πιο σημαντικός από το σύνολο και η έξοδος από την κρίση θα έρθει μέσα από σκληρή δουλειά και συναίνεση.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δυνατό και υγιή οργανισμό που θα εξελιχθεί σε ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. Φιλοδοξούμε ο «Αργοναύτης» στα επόμενα χρόνια να γίνει πυλώνας στήριξης της ευρύτερης γειτονιάς της Πειραϊκής χερσονήσου και ένα σωματείο που θα υπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου κάθε οικογένεια θα αισθάνεται ευπρόσδεκτη να συμμετέχει στις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού.

Αλλά πέρα από τον αθλητισμό, όραμά μας είναι η προσπάθεια αυτή να αναδείξει ένα διαφορετικό μοντέλο ομάδας και να αποτελέσει παράδειγμα του τι μπορούν να πετύχουν οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι και δουλεύουν για το γενικότερο καλό.

Πρόεδρος: Ελευθέριος Φραγκίσκος

Αντιπρόεδρος Α’: Ιωάννης Στεφάνου

Αντιπρόεδρος Β’: Μηνάς Περάματζης

Γενικός Γραμματέας / Ταμίας: Ηλίας Παπαδόπουλος

Ειδικός Γραμματέας: Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος

Γενικός Αρχηγός Α’: Γιώργος Καλαφατάς

Γενικός Αρχηγός Β’: Φώτης Μενούχος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιώργος Τράπαλης

Μέλη: Ευστάθιος Συρίγος, Ιωάννης Δήμας, Μιχάλης Κουτσογιαννάκης, Νότα Σοφίου

Αναπληρωματικό μέλος: Σταύρος Σκάρος