Connect with us

stoplekto

Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Μοσχάτου..

*

Published

on

Άλλη μία σημαντική προσπάθεια του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου βρίσκεται στο δρόμο της υλοποίησης.

Συγκεκριμένα όπως είχε εξαγγείλει ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία των εκπροσώπων των αθλητικών Σωματείων της περιοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής και τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας αποδέχτηκαν την πρόταση του Δημάρχου για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στη συνεδρίαση την Πέμπτη 15/3/12012 στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ενέκρινε την υλοποίηση του έργου αυτού, προϋπολογισμού ύψους 467.000 €.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία τις δημοτικής αρχής σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και το Περιφερειακό Συμβούλιο προς όφελος της αθλητικής νεολαίας και των πολιτών της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος παίρνοντας το λόγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο τόνισε ότι: «Η θετική ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και των συλλογικών αιρετών οργάνων της Περιφέρειας δείχνει έμπρακτα ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών με αναπτυξιακές δράσεις και παρεμβάσεις οι οποίες έχουν ιδιαίτερη αξία σήμερα που η χώρα και οι πολίτες βιώνουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Η απόφαση αυτή ικανοποιεί ταυτόχρονα το αίτημα των φορέων του ποδοσφαίρου για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Μοσχάτου». Κλείνοντας την παρέμβασή του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη στήριξη της περιοχής του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου με έργα προοπτικής και ανάπτυξης.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή εξέλιξη ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε τα εξής:

«Με σοβαρότητα και συστηματική δουλειά χτίζουμε το μέλλον της πόλης μας, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για χρηματοδότηση έργων πνοής και ανάπτυξης στην υπηρεσία της νέας γενιάς και των πολιτών του Δήμου μας.

Οι εξελίξεις αυτές μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τη δύσκολη δημιουργική πορεία μας προς όφελος του Δήμου και τον Δημοτών του τιμώντας έτσι την εμπιστοσύνη τους».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply