Connect with us

Uncategorized

Ο Λαζαρίδης καθάρισε για τον Άρη…

*

Published

on

Σε μία πολύ σημαντική νίκη προχώρησε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του για είσοδο στα play off.

 

Οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα κακό σε γενικές γραμμές 45λεπτο από πλευράς θεάματος.

 

Στις λιγοστές καλές στιγμές, ο Καστίγιο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 37΄, ο Παπαζαχαρίας στη συνέχεια σημάδεψε το δοκάρι, ενώ το σουτ του Φατί στο 42΄ εξουδετέρωσε ο Σαχσανίδης.

 

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με τον Γιαννιώτα να δημιουργεί την πρώτη ευκαιρία της επανάληψης. Το γκολ ήρθε τελικά για τους Θεσσαλονικείς στο 73΄, με τον Λαζαρίδη να κάνει την κεφαλιά και να γράφει το 1-0, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

 

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Νέτο, Φατί, Παπαζαχαρίας (46’ Γιαννιώτας), Ούμπιντες, Ακόστα, Σολτάνι (46’ Καπετάνος), Καστίγιο.

 

 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο, Μπόντορ (80’ Σίσιτς), Κάλαϊτζιτς, Ζ. Λόπεζ (70’ Ουκάρ), Παπουλής, Χ. Λόπεθ, Καμπάνταης (61’ Μάντζιος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply