Connect with us

6ος Όμιλος

Ο Παναρκαδικός “καθάρισε” το τοπικό ντέρμπι

Published

on

Ο Παναρκαδικός ήταν ο μεγάλος νικητής του τοπικού ντέρμπι, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ Τρίπολης με 3-0, για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 11’ άνοιξαν το σκορ με τον αρχηγό τους, Νίκο Λυμπερόπουλο που με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-0

Οι κιτρινόμαυροι θέλησαν να απαντήσουν άμεσα με τον Τσελεμίδη. Ωστόσο το πλασέ το οποίο επιχείρησε δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία στο 12′.

Στο 24′ οι πράσινοι άγγιξαν το 2-0. Ο σκόρερ του τριφυλλιού με ωραία πάσα βρήκε τον Διαμαντόπουλο, αλλά το πλασέ του τελευταίου το σταμάτησε ο πορτιέρε της ΑΕΚ, Γεωργακόπουλος.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι στο 38’. Αυτή τη φορά με τον Καναβέτα. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο παίκτης του τριφυλλιού έκανε το σουτ, όμως ο Γεωργακόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ νίκησε τον Διαμαντόπουλο. Μετά από πάσα του Λυμπερόπουλου, ο Διαμαντόπουλος βγήκε σε τετ-α-τετ και ο Γεωργακόπουλος στη συνέχεια αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία. Στο 52ο λεπτό του αγώνα, ο Φράνκο επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο σκόρερ του Παναρκαδικού, Νίκος Λυμπερόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 62’ για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Μετά από σέντρα του Καναβέτα, ο αρχηγός του τριφυλλιού έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Γεωργακόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα οι πράσινοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Λυμπερόπουλος με καταπληκτική πάσα έβγαλε τον Τσιώλη σε τετ-α-τετ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 68ο λεπτό του αγώνα, ο Παναρκαδικός  πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Μετά από κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Στρέμπα κι αυτός με προβολή έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία ευκαιρία για γκολ στο 79’. Ο Καναβέτας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Στρέμπας πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους η κεφαλιά του όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η ΑΕΚ λίγο έλειψε να μειώσει στο σκορ. Ο Αρδάμης εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή με τον τερματοφύλακα όμως του Παναρκαδικού να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Το συγκρότημα του Θανάση Στάικου πέτυχε και τρίτο τέρμα στο ματς. Ο Μπάρδος έβγαλε στον Λυμπερόπουλο κι αυτός σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, διαμορφώνοντας το 3-0.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ντουντούμης, Διαμαντόπουλος, Αντωνόπουλος (67′ Κατιάνγκα), Καναβέτας, Καπετανάκης, Λυμπερόπουλος Ν., Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Στρέμπα, Τσιώλης (87′ Νάνος), Τρέσα (76′ Μπάρδος).

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος Ρ. (85′ Τζαλγιτζόπουλος), Γκανάρας (60′ Κολιόπουλος), Καψής, Καϊάφας, Κακιώνης, Σελεμίδης, Αρδάμης, Ανδριανός (76′ Μπούσγας), Φράνκο (70′ Πετρόπουλος Ε.), Κατής.

πηγή – arcadiasports.gr