Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Παραδεισένιο» απόγευμα..

Ο Παράδεισος Αμαρουσίου σκόρπισε την Αθηναΐδα με 5-0

Published

on

Σε άνετη νίκη με 5-0 έφτασε απέναντι στην Αθηναΐδα ο Παράδεισος, που απέκτησε προβάδισμα σε γκολ και… αριθμητική υπεροχή από πολύ νωρίς. Μόλις στο 3′ ο Χρυσικός υπέπεσε σε πέναλτι, απομακρύνοντας την μπάλα με το χέρι και αποβλήθηκε. Ο Πέττας ανέλαβε την εκτέλεσή του και άνοιξε το σκορ για τους Αμαρουσιώτες. Στο 20′ ο Μεσινάι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά, “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς. Στο 65′ ο Παναγιωτόπουλος έγραψε το 3-0, δύο λεπτά μετά ο Πέττας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ για το 4-0 και τέλος, στην εκπνοή της συνάντησης ο Καραμανίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητές ήταν ο Κ. Γεωργιάδης και βοηθοί του οι Βολιώτη και Συναϊτης.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Αλαφούζος, Κουταλής (70′ Κωλέτης), Μαλτέζος, Πίτσικας, Στούλης, Λεφάκης, Μεσινάι, Μενέγος (57’Χαβενετίδης), Πέττας, Παναγιωτόπουλος, Θεοδώρου (65′ Καραμανίδης)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Αγάθος, Βασίλας (56′ Πασβούρης), Τσιάτσιος, Βέρδος, Γώγος, Χαμπίμπης, Παπαδόπουλος (46’Βαγγέλης), Χαρικιόπουλος (26′ Μούτος),Χρυσικός, Ρουμελιώτης, Σκούμας.

Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply