Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δίας Κορυδαλλού-  Χαλκηδόνα 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση του Δία Κορυδαλλού  εμ την Χαλκηδόνα σε ένα νευρικό παιχνίδι που κρίθηκε στο β’ ημίχρονο.

Οι Κορυδαλλιώτες προηγήθηκαν στο 53’ με σουτ του Αλτσαντζή για να ισοφαρίσουν  οι  φιλοξενούμενοι στο 66’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Δημόπουλου  ( ανατροπή του Μουστάκα  από τον Στασινό.

Στο 70’ η Χαλκηδόνα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουστάκα με  2η κίτρινη κάρτα  από τον διαιτητή Αλατσάκη.

Στο 90’ έμεινε και ο Δίας με δέκα αφού αποβλήθηκε ο Μέξης ( 2η κίτρινη ).

Μετά τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ παικτών των δυο ομάδων , αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξε συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι στο 9’ τραυματίστηκε στο γόνατο ο αμυντικός της Χαλκηδόνας Χαλκίδης . Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ , αλλά το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα . Ύστερα από 2 ώρες και 5 λεπτά !!!! Δεν χρειάστηκε όμως αφού ο παίκτης είχε μεταφερθεί με Ι.Χ. του πατέρα του στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας ….

ΔΙΑΣ :Δόνας Υφαντίδης, Στασινός,  Πηλίδης, Μέξης , Πούλιας( 86’ Ρίζος) , Νούχο, Χαρατσάρης( 79’ Μοσχονάς) , Βραχάτης( 62’ Γαβράς) , Σαλής, Αλτσαντζής

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ρεντζέπης, Κούρτης Κοτσάι ,Χαλκίδης ( 9’ λ.τρ. Ροσιάν)  Μπουζάλι, Μανδαμαδιώτης, Μουστάκας, Λοϊζίδης, Ζαρκαδούλας( 46΄Δημόπουλος) , Σβώλης( 62’ Πνευματικός) , Πλάκας