Connect with us

Uncategorized

Σκόνταψε με Άγιαξ ο Ελπιδοφόρος

0-0 το ματς

Published

on

 

Μπορεί την προηγούμενη Πέμπτη η έκβαση της υπόθεσης αφορικά με το παιχνίδι του Καρλοβάσου και του Φωστήρα να «ευνόησε» σε μεγάλο βαθμό τον Ελπιδοφόρο, παρόλα αυτά οι Κηφισιώτες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το εν λόγω γεγονός. Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα αν και δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών προς την εστία του Τσαϊλάκη αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον ψυχωμένο Άγιαξ Ταύρου. Στο α’ μέρος οι «κυανέρυθροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανακτήσουν το προβάδισμα, όταν ο Βέρμπης από ιδιαίτερη πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσαϊλάκη. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, όμως το σουτ του Τζανέτου δεν βρήκε στόχο. Στο β’ μέρος το σωματείο από τα βόρεια προάστια εξακολούθησε να πιέζει σε όλους τους χώρους, όμως πότε η αδράνεια στην τελική προσπάθεια και πότε η ατυχία στέρησαν από την Ελπιδοφόρο τους τρεις βαθμούς. Διαιτητής ήταν ο Καρυοφύλλης (Πειραιά).

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος (70′ Ντούμος), Λυμπέρης, Ευσταθίου, Κορακάκης, Καραμέρης, Βέρμπης, Γκουτσούλας (56′ Μακρής), Κακλαμάνος (87′ Παπαδόπουλος)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Γουσούλης, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Σωτηρόπουλος (90′ Πέττας), Κωτσιόπουλος, Λάμγκος (68′ Κατίδης), Ρούσσης, Τζανέτος, Χαλίλι (88′ Καραβίδας)

 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΡΝΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply