Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Σε… έξαρση βρίσκονται οι αποχωρήσεις αλλά και οι  προσλήψεις προπονητών. Ειδικά αυτή την εβδομάδα .Κόσμος πάει κι έρχεται . Αρχικά έφυγε ο Βασίλης Ιωαννίδης από τον Ήφαιστο .

Στην θέση του πήγε ο Νίκος Μαρωνίτης που ήταν πριν από λίγο καιρό στην Χαλκηδόνα . Από την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού αποχώρησε ο  Δημήτρης Βουτσινάς που πήγε στον Πανθυρεατικό Άστρους Κυνουρίας.  Εκεί που ήταν και πέρυσι.

Στον σύλλογο  επέστρεψε ο Σταμάτης Αναστασιάδης που ήταν εκεί τα προηγούμενα χρόνια , ενώ φέτος είχε ξεκινήσει στη Χαραυγή από την οποία αποχώρησε πρόσφατα .Πάμε τώρα στον Δία Κορυδαλλού . Τέλος ο Σπύρος Κουνέλης  από την τεχνική ηγεσία. Αναλαμβάνει ο Γιάννης Μανδρέκας , μέχρι τώρα τεχνικός διευθυντής και παλαιότερα προπονητής στην ομάδα που είχε συνεργάτη τον Κουνέλη.

Άλλωστε καθόταν στον πάγκο  του συλλόγου μέχρι τώρα όλα αυτά τα χρόνια . Το πρόβλημα όμως τώρα είναι ο Μανδρέκας τιμωρήθηκε με 2αγωνιστικές από την ΕΠΣΠ .Και δεν θα  κοουτσάρει την ομάδα  . Από κει δηλαδή που ήταν δυο στον πάγκο , τώρα δεν θα υπάρχει κανένας…..

Στα  στατιστικά μας στοιχεία τώρα , όπως κάθε εβδομάδα . Ο πρωτοπόρος  ΑΟ Καραβάς που μετά  την Ελλάδα Ποντίων νίκησε και τον ΑΣ Ποντίων είναι η μόνη ομάδα στην Α’ Κατηγορία που συνεχίζει χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια  έχοντας επτά  νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια . Στον ίδιο όμιλο ο Αίας Σαλαμίνας είναι αήττητος έχοντας μόνο μια ισοπαλία .

Η  πρωτοπόρος του 1ου ομίλου Προοδευτική «στραβοπάτησε » και στην Αίγινα και νιώθει πλέον «καυτή την ανάσα » του Ατρομήτου Πειραιά και της Αμφιάλης που ακολουθούν ένα βαθμό πίσω. Είναι όμως  η μοναδική ομάδα στον όμιλο που δεν  έχει γνωρίσει την ήττα ….

Πάμε τώρα στη  «ουρά» . Στον 1ο όμιλο  ο  Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε με 0-3 της  Δόξας Πειραιά στο «Π. Νικολαΐδης» και πήρε όχι μόνο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά παράλληλα και τους τρεις πρώτους βαθμούς. Αντίθετα η ιστορική Δόξα μετράει μόνο ήττες μέχρι τώρα και το μέλλον της προβληματίζει …. Στον 2ο όμιλο  η Καστέλλα συνέχισε  τις αρνητικές της εμφανίσεις  χωρίς ούτε ένα βαθμό μετά από επτά αγώνες . Η Ελλάς Ποντίων μέχρι τώρα έχει εκμεταλλευτεί απόλυτα την έδρα της και μετράει μόνο νίκες στο «απόρθητο κάστρο  »των Ορυζομύλων…Ο Αετός Κορυδαλλού μέσα πάει καλά. Εκτός έδρας όμως δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη…

Στη Β’ Κατηγορία και στον  1ο όμιλο οι Φίλαθλοι  έχασαν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα παραχωρώντας ισοπαλία σ τον Παντζιτζιφιακό .Αντίθετα ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Ήφαιστος  είναι ασταμάτητος . Προελαύνει  έχοντας το απόλυτο . Επτά  νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια .

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Ένωση Α.Α. Ρέντη –Diamonds . Αντίθετα εκτός από τους δυο πρωτοπόρους που προαναφέραμε οι Περαμαϊκός , Φαληρικός , Νέοι Δραπετσώνας παραμένουν αήττητοι…. Ο Πανιώνιος Κερατσινίου πήρε την πρώτη του νίκη έστω και« στα χαρτιά »  επί της Σπίθας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα , όπως άλλωστε αναμενόταν . Δυστυχώς για τον ιστορικό σύλλογο . Έτσι η μόνη ομάδα που δεν έχει ακόμα «γευτεί» τη νίκη είναι ο  ΑΟΚ Φαλήρου,

Στη Γ’ Κατηγορία οι Σαλαμινομάχοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου .Είναι όμως μόνοι πρώτοι με πέντε   νίκες δυο ισοπαλίες . Ο Προμηθέας όμως μείωσε ήδη στον ένα βαθμό. Πάντως ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για την Οδηγήτρια . Που μετράει μόνο νίκες  μέχρι τώρα σε έξι αγώνες έχοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα ξεχρεώνοντας αμέσως τους – 6 βαθμούς Η  ΑΕ Νίκαια που ξεκίνησε  κι αυτή  με -6  βαθμούς , πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε στον  -1 βαθμό. Ο σύλλογος με τον Κώστα Βάρσο στο πάγκο του στα τρία τελευταία παιχνίδια μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες  .Χωρίς νίκη παραμένει   ο Πολυκράτης .…….

Πρώτη μέρα  χθες που άνοιξε  το γήπεδο της Νίκαιας μετά από τόσους μήνες , για προπονήσεις των ομάδων. Με δυνατή βροχή και πολύ νερό . Κι αν, όπως λένε , η βροχή φέρνει ευτυχία…. γούρι!!! γούρι!!!