Connect with us

Uncategorized

Σκόνταψε το Αιγάλεω με Νάξο

1-1 το ματς

Published

on

Νέα οδυνηρή ισοπαλία για το Αιγάλεω που απώλεσε δύο βαθμούς με τον Πανναξιακό με τον οποίο ήρθε ισόπαλο 1-1. Στο 19′ ο Καρούσης «πάγωσε» το «σίτι», σημειώνοντας το 1-0. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Κριστόφ Βαζέχα μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 47′, όταν και κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπαλάσκας με το Θέμελη να αποκρούει τη μπάλα διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Ωστόσο ο τερματοφύλακας των Ναξιωτών δεν μπόρεσε να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο ένα λεπτό αργότερα, καθώς ο Θανασής Τεγούσης έβαλε ξανά στο παιχνίδι το Αιγάλεω ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι νησιώτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καρούση στο 90′ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Τζοβάρας. (Φωκίδας).

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μερίδα από οπαδούς του Αιγάλεω επιτέθηκαν στον πρόεδρο του Πανναξιακού, Βασίλη Φλεριάνο, όμως με την παρέμβαση της διοίκησης του «Σίτι» η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Ταμπάκης, Ζαφειράτος, Κολέζι (46′ Σιδέρης), Βασιλάρης (32′ λ. τρ. Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Βασιλικής (77′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Τεγούσης Κ., Τεγούσης Α., Μπαλάσκας

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Δήμας (89′ Αγγελής), Τόσκας, Κολιούσης, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου (70′ Κοττάκης), Πολυκρέτης, Κατσάνης (52′ Σουσούνης)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply