Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Λιοσίων 0-0 με Πανερυθραϊκό..(φωτο – video)

Έπεσε πάνω στον Μολφέση…

Published

on

 

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πανερυθραϊκό σε ένα παιχνίδι που ήθελε πολύ τους τρείς βαθμούς της νίκης αλλά το άγχος και η αστοχία των ποδοσφαιριστών του δεν του το επέτρεψε αν και βρέθηκε απέναντι σε μια αδιάφορη Ερυθραία.

Στο 16’ ο Καλογέρης σούταρε δυνατά αλλά απέκρουσε ο Μολφέσης

Στο 31’ εξαιρετική πάσα του Καλογέρη στον Diop αλλά ο Μολφέσης είπε όχι στο τελείωμα του «μαυρούκου» των Λιοσίων.

Στο 44’ ο Diop από το σημείο του πέναλτι χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 49’ υπέροχη πάσα τουΓκόνου στον Χατζή με τον τελευταίο να έχει άσχημο τελείωμα στην φάση και ο Σταματίου να αποκρούει. Στο 50’ ο Παπάζογλου σουτάρει και ο Σταματίου με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 75′ αποχωρεί τραυματισμένος ο Γκόνος που έβγαλε τον ώμο του σε πτώση στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα του Τσιμπάκη μένει με δέκα καθώς είχαν γίνει και οι τρείς αλλαγές.

Στο 77’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους καθώς ο ρέφερι Χαρίτος δείχνει την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του Βελαόρα στο Καλογέρη, αλλά ο Τόμπρος εκτελεί και ο Μολφέσης αποκρούει στην γωνία(Δείτε το video).

Στο 80’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους που χάνει και πάλι ο Τόμπρος.

Στο 82’ η Ερυθραία χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι αλλά ο Λαζαρίδης πλασάρει και ο Σταματίου λέει όχι. Την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Τορλαχίδη στο 89’.

Πολύ καλός ο ρέφερι Χαρίτος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Τομάρας Δούκας, Μπαλτιμάς, Τόμπρος, Καλογέρης, Ντιόπ, Ρούμπης (78′ Βρανάς), Κάρο (90′ Βρανιάς), Ζούλης, ‘Τριφύλλης (60’ Ευαγγελάτος)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Κόλιας (70′ Μπαστέας), Σαξανίδης, Βελαόρας, Γκριτζάς, Λαζαρίδης, Γκόλιας, Παπαθανασίου (46′ Γκώνος), Αντωνιάδης, Παπάζογλου, Χαντζής (65′ Τορλακίδης)

Ρεπορτάζ: Xρ.Ντάρδας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply