Connect with us

Uncategorized

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα o Σταθόπουλος – Νέος τεχνικός ο Γεωργαράς..

O Γιωργαράς νέος τεχνικός

Published

on

Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του τη Δευτέρα, με αφορμή την εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα, απόφαση που έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας». Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Γεωργαράς.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

 

«Σήμερα 19 Μαρτίου, ο προπονητής της ομάδας μας, Στάθης Σταθόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του στον μέτοχο, Σταμάτη Βελλή. Ο κ. Βελλής έκανε αποδεκτή την παραίτηση αυτή με μεγάλη λύπη και ευχαριστεί ολόθερμα τον κ. Σταθόπουλο για την άψογη επαγγελματικότητά του την προσφορά του στην ομάδα και την ευσυνειδησία του.

 

Ο κ. Σταθόπουλος επιθυμεί να διευκρινίσει ότι η φράση που ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι είπε κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της Αναγέννησης, συγκεκριμένα ‘Άλλα τους λέω και άλλα κάνουν’, ουδέποτε ειπώθηκε από αυτόν στη συνάντηση αυτή και η διαστρέβλωση του περιεχομένου αυτής της συζήτησης τον λυπεί αφάνταστα.

 

Από αύριο Τρίτη 20 Μαρτίου, προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Γεωργαράς, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply