Connect with us

Uncategorized

Αστέρας Βάρης – Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου 6-1

Published

on

Τη δωδέκατη νίκη τους πέτυχαν οι Πολίτες και εκμεταλλευόμενοι στο στραβοπάτημα της δεύτερης Τριγλίας, βρίσκονται πλέον στο +8. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πιάνοντας στην κυριολεξία από τον “λαιμό” τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, καταφέρνοντας να κάνει στο πρώτο μέρος το 5-0. Στην επανάληψη σε ρελαντί ρυθμό, έβαλε ένα ακόμη γκολ ανταποδίδοντας το τέρμα των φιλοξενούμενων.

Τα γκολ, στο 11΄ ο Καλιαμπάκας το 1-0, στο 19΄ ο Γιαννόπουλος το 2-0 με αυτογκόλ, στο 23΄ ο Παπάζογλου το 3-0, στο 26΄ και στο 45΄ ο Ντούλιας το 4-0 και 5-0. Στο 48΄ ο Σούφλας μείωσε σε 5-1 και στο 73΄ ο Παπανικολάου έκλεισε το σκορ σε 6-1.

Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τζαφόλια Β.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας (46΄ Μάναλης), Κοφσανίδης, Μάγγος (75΄ Βεϊόγλου), Δημητρόπουλος, Σάμιος (71΄ Σανσάρογλου), Καλιαμπάκας, Παπάζογλου (59΄ Παπανικολάου), Ντούλιας,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Μαγγίνας) Ιωσήπου, Χουστουλάκης, Γιαννόπουλος, Παπαδογιωργάκης, Dedja, Φελέκης, Παναγιωτόπουλος (46΄ Σιλιγαρδάκης), Σούφλας (82΄ Μαγγίνας), Παππάς (75΄ Καραχάλιος), Πιτσούνης, Ναούμ (46΄ Σαντριά)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

φωτο – Γιώτα Φράγκου

Πηγή – athlorama.blogspot.com