Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κηπούπολη – Διάνα Ηλιούπολης 0-0

Published

on

Κηπούπολη και Διάνα Ηλιούπολης μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη με πολύ κακές καιρικές συνθήκες και δυνατό άνεμο που εμπόδισε τους δυο αντιπάλους να παίξουν ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι απέσπασαν ένα πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια της προσπάθειας που κάνουν για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας.  Αντίθετα η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου που ήταν ανώτερη κυρίως στο δεύτερο μέρος και πίεσε για την επίτευξη τέρματος που θα τις έδινε την δυνατότητα να ανέβει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν τα κατάφερε αν και είχε κάποιες ευκαιρίες καθώς οι ποδοσφαιριστές της δεν έδειξαν να είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Να πούμε φυσικά ότι σε αυτό συνετέλεσε και ο πολύ δυνατός άνεμος που έπνεε στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Το πρώτο μέρος πέρασε με πολύ δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς την μεγάλη φάση και στις δυο εστίες .

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν  την απόδοση τους και στο 49’ ο Καλλέργης απείλησε από καλή θέση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει δύσκολα και στο 67’ ο Καζάκος να σουτάρει δυνατά με τον Κούμη να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 84′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λίτσας.

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου είχε στο τέλος 90′ και 93′ δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ζούκα να πάρει το ματς που τελικά τελείωσε 0-0.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου με βοηθούς τους Τζήκα και Μημίδη

Κηπούπολη (Δημήτρης Φιλίππου): Κούμης ,Φαρμάκης(69’Λιαγκόζης), Λίτσας, Λάππας Ε., Ταμπάκης, Λάππας Κ., Τζαμαλής(92’ Αγγελόπουλος), Κωνσταντινίδης(74’ Σταμάτης), Ζούκας, Λαγός, Ασκοτίρης(89’ Πολυζωγόπουλος)

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος) Κόρρας, Ζιώβας(46’ Καζάκος), Δάρρας Π.(66’ Καλουδιώτης), Δάρρας Α., Μπακογιάννης, Νίκολι(75’ Αναστασίου), Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Γκουτσούλας(84’ Μπαλαφούτης), Φάρος.