Connect with us

5ος Όμιλος

«Απέδρασε» από τον Κορυδαλλό η Θύελλα Καμαρίου- 3-0 τον Ερμή

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε η  πρωτοπόρος Θύελλα Καμαρίου τις γκέλες των συνδιεκδικητών της, καθώς πέρασε  από τον Κορυδαλλό με 3-0 επί του φιλότιμου Ερμή και ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη Καλλιθέα.

Δυο γκολ για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ έβαλε ο Καραλής(4’, 66’), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Ντινιωτάκης(10’).  Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν μόλις από το 4’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αντωνίου(τελευταίοε παίκτης). Οι γηπεδούχοι θεωρούν αυστηρή την αποβολή από τον διαιτητή Παπαγεωργόπουλο(Αργολίδας), καθώς ισχυρίζονται πως το μαρκάρισμα ήταν λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή.

ΕΡΜΗΣ(Σταύρος Τζαναβάρας): Παπακώστας, Μικρούλης, Αντωνίου, Μπούρας(69’ Κιούκου), Κολοβός(81’ Λαγκαδίτης), Καραγιάννης(85’ Σενάι), Τζανιδάκης(75’ Σκόνδρας), Στακάι, Καλόφωνος, Βύρης, Μέτχαντ.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ(Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι, Σπανός, Αρκούδας, Μαλλή(76’ Φύτρος), Ζέλο(76’ Μαυρομμάτης), Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής(71’ Τουγουτζόγλου), Ντινιωτάκης(68’ Γελαδάρης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ