Connect with us

Uncategorized

Πανναξιακός: O Βλαστός στον πάγκο…

*

Published

on

Με ψυχολογία στα ύψη και με τον Γιώργο Βλαστό να πηγαίνει αύριο στη Νάξο για την τελική συμφωνία των δύο πλευρών, θα αγωνιστεί αύριο ο Πανναξιακός με αντίπαλο τον Φωστήρα.

 

 

Ο Ηρακλειώτης προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει και πάλι από κοντά την εκτός απροόπτου νέα του ομάδα, πράγμα που θα κάνει μαζί με τον Στέλιο Μανωλά, που ως γνωστών ήταν εκείνος που ετοίμασε τους Ναξιώτες γι’ αυτό το ντέρμπι.

Όλα λοιπόν έχουν μπει στην τελική ευθεία στο Ναξιώτικο στρατόπεδο με τον Πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Φλεριανό, να παίζει σημαντικό ρόλο στην ανύψωση της ψυχολογίας της ομάδας, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κόβει εν τη γένεση του, όποιο πρόβλημα μπορεί να απασχολήσει και να επηρεάσει τους παίχτες της ομάδας.

Έτσι λοιπόν ο Πρόεδρος των Ναξιωτών, όπως όλα δείχνουν προχωράει στην πρόσληψη του Γιώργου Βλαστού και φέρνει στον πάγκο του Πανναξιακού προπονητή μεγάλης και αναγνωρισμένης αξίας

Η τόνωση του ηθικού λοιπόν της ομάδας αποκορυφώνεται με την αυριανή συμφωνία των δύο πλευρών, που αν τελικά επιτευχθεί, ο Γιώργος Βλαστός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του περιφερειακού πρωταθλήματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Φλεριανός, έταξε γή και ύδωρ για να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι του Έμπειρου τεχνικού.

Ο προπονητής Γιώργος Βλαστός

Ξεκίνησε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΟΦΗ, συνεχίζοντας ως τεχνικός του Ηροδότου, της Θύελλας Πατρών, του Παναιγιαλείου της Επισκοπής, του Πανηλειακού και της Καλλιθέας.

 sportcyclades.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply