Connect with us

Uncategorized

ΑΕ Κώς – Μύκονος 2-2

*

Published

on

Άτυχη για ακόμη μια φορά ήταν η Α.Ε Κως που αν και προηγήθηκε με 2-1 στο 87ο λεπτό ισοφαρίστηκε όπως και στο ματς με την Ρόδο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απ’την Μύκονο και έτσι το 2-2, άφησε πικρή γεύση και στις δύο ομάδες.

 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προσπαθούσαν κυρίως από κάποιες στημένες φάσεις να απειλήσουν την εστία του Μπουρνιά, φτάνοντας μάλιστα και στο γκολ όταν στο 22ο λεπτό ο Χατζηαντωνίου έκανε την ωραία ατομική ενέργεια απ’τα αριστερά, σέντραρε και ο Πης με υποδειγματικό πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

 

Από εκεί και πέρα η Μύκονος ισορρόπησε το ματς προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και σε μια ανύποπτη φάση έφτασε στην ισοφάριση όταν στο 36ο λεπτό ο Αργυρίου έκανε την σέντρα απ’τα δεξιά, ο Σανταμούρης δεν υπολόγισε σωστά της πορεία της μπάλας η οποία του έφυγε απ’τα χέρια και ο Πανέτας από κοντά διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημίχρονου.

 

Στο δεύτερο μέρος η Μύκονος μπήκε αποφασισμένη να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, και με επιθέσεις κυρίως απ’τα πλάγια απειλούσε την εστία του Σανταμούρη. Μάλιστα και μετά την αποβολή του Τσάτσα στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Παπασταθόπουλο και Τουμάση για να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα αλλά η Α.Ε Κως βρήκε τους κενούς χώρους στην άμυνα της Μυκόνου και πήρε και πάλι προβάδισμα.

 

Ήταν στο 87ο λεπτό όταν ο Φυτάς απέφυγε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο απ’τα αριστερά έκανε το σουτ με τον Μπουρνιά να αποκρούει με τα πόδια την μπάλα να παίρνει ύψος και τον Πη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

 

Δυστυχώς όμως, η χαρά για τους γηπεδούχους δεν κράτησε πολύ αφού μετά από τρία λεπτά ο Παπασταθόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ,ο Τσαλμάς πήδηξε ψηλότερα όλων έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για του Σανταμούρη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

 

Καλύτεροι απ’την Α.Ε Κω οι Αχμέτ,Χατζηαντωνίου και Πης ενώ απ’την Μύκονο ξεχώρισαν οι Παπασταθόπουλος,Αλεξανδρόπουλος και Αργυρίου.

 

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Γαβρίλη,Νάρη και Χαλιάση του συνδέσμου Αττικής.

Α.Ε Κως: Σανταμούρης, Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Εμανουήλ (55΄ Ελευθεριάδης), Τσάτσα , Οικονόμου, Μαργαρίτης (72΄ Αναστασιάδης), Φυτάς, Πης, Αχμέτ, Χατζηαντωνίου (85΄ Βάσης)

 

Μύκονος: Μπουρνιάς, Μπαλής (71΄ Βαλαμούτης), Καρατζάς, Θεοδώρου, Αλεξανδρόπουλος, Κούκας, Ξένος (62΄ Τουμάσης), Αργυρίου, Παπασταθόπουλος, Μουλάκης, Πανέτας (62΄ Τσαλμάς)

 

giafkasports.gr/

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply