Connect with us

stoplekto

Το Σίτι νίκησε τη Σάντα με 1-0

Καλύτερο το Αιγάλεω

Published

on

Ένα γκολ του Θανάση Τεγούση στο 38′ αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο Αιγάλεω που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Αγίας Παρασκευής. Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Κριστόφ Βαζέχα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να επιβάλουν από νωρίς την κυριαρχία τους. Μετά την επίτευξη του τέρματος οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο απελευθερωμένα, φτάνοντας παράλληλα σε μια δίκαιη επικράτηση. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους διαμαρτύρονται για τη φάση που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της «Σάντα» υποστηρίζουν πως σε χέρι του Καραΐνδρου ο διαιτητής της αναμέτρησης Χατζής (Δυτικής Αττικής) υπέδειξε λανθασμένα δεύτερη κίτρινη στο Μιχελή . Στο β’ μέρος το συγκρότημα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο αυτό να καταστεί δυνατό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «μπλε» ολοκλήρωσαν με τη σειρά τους το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Ταμπάκη στο 83′ με δεύτερη κίτρινη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ιλιού, Δελάρδας, Μεϊμάρογλου, Καραϊνδρος Γ., Μιχελής, Δημητρίου (77′ Καράτζαλος), Τζίτζης, Γκουντελίτσας, Τσιούτσιας (60′ Τσοχαντάρης), Ζυγούρης (60′ Πλίνας), Λαμπρινάκος

ΑΙΓΑΛΕΩ : Κουρεπίνης, Ταμπάκης, Ζαφειράτος, Τεγούσης Α., Στριμμένος (46′ Παπαδόπουλος Θ.), Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Βασιλικής, Μπαλάσκας (74′ Σιδέρης), Τζανετάκος (92′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Τεγούσης Κ.

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply