Connect with us

Uncategorized

ΠΑΟ από τα παλιά – Χόρεψε “πεντοζάλη” τον ΟΦΗ..

*

Published

on

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό. Νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με το όμορφο γκολ του Κλέιτον στο 18′ και για 60 λεπτά θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου.

 

Ο Παναθηναϊκός απαλλαγμένος από το άγχος του πρωταθλήματος έκανε το καλύτερο του ματς εδώ και καιρό, πήρε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και θα μπορούσε να είχε βάλει περισσότερα από 1 γκολ. Οι Κρητικοί απείλησαν ουσιαστικά μόνο με το σουτ του Μάντζιου στο 58′. Τρεις διακοπές είχε το ματς.

 

Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στο ματς, ο Νίνης που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό ήταν εξαιρετικός και ο Σαχσανίδης ανησύχησε στο 8′ με το σουτ του Κουίνσι.

 

Ο νεαρός πορτιέρο του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει 10 λεπτά αργότερα όταν ο Κλέιτον έκανε εκπληκτική κίνηση, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε μετά από 8 παιχνίδια.

 

Οι Κρητικοί ήταν ακίνδυνοι, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου με τον Νίνη και τον Κλέιτον.

 

Πολύ δυνατά μπήκαν οι πράσινοι και στο δεύτερο μέρος. Ο Κουίνσι στο 48′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν πλάσαρε τον Σαχσανίδη αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.

 

4 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κλέιτον να χάσει σπουδαία ευκαιρία. Ο Βραζιλιάνος πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αντέδρασε εξαιρετικά διώχνοντας με τα πόδια.

 

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 58΄για να δημιουργήσουν οι Κρητικοί τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία του ματς. Ο Μάντζιος βρέθηκε απέναντι στον Καρνέζη από πλάγια θέση, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε.

 

Μετά το 60′ οι πράσινοι έριξαν το ρυθμό τους αλλά ο ΟΦΗ δεν ήταν απειλητικός ως το φινάλε. Οι οπαδοίτων Κρητικών άναψαν καπνογόνα, πέταξαν κουνέλια και έκαψαν πανό του Παναθηναϊκού οδηγώντας το ματς σε τρεις διακοπές.

 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος (55′ Λόπεζ), Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς (89′ Καμπάνταης), Γεωργίου, Παπουλής, Μπούρμπος, Σίσιτς (68′ Λόπεθ).

 

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Νίνης (64′ Λαγός), Χριστοδουλόπουλος (97′ Μαυρίας), Κουίνσι, Ζέκα, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (73′ Καραγκούνης).

newsit

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply