Connect with us

Uncategorized

Κάλπασε η Ελλάδα Ποντίων στο Κορωπί

Νίκησε 2-0

Published

on

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ελλάδα Ποντίων μέσα στο Κορωπί επί της ομώνυμης ομάδας με 2-0, στην προσπάθεια που κάνουν οι «βυσινί» ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία. Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Σίμου Καραγιαννίδη ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 20′ στην αναμέτρηση με το Τσοπανά. Στο συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 60′ ο Δρυμούσης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, γράφοντας το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της συνάντησης. Δέκα λεπτά αργότερα το Πειραιώτικο σωματείο θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ, όμως ο Χ. Σιδηρόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον Ούσιο. Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Ποντίων τη δεύτερη κίτρινη αντίκρισε ο Δρυμούσης εννέα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90΄. Διαιτητής ήταν ο Μανούχος (Αργολίδας).

 

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Φύτρος, Πάντου, Κανέλλος, Ντούνης, Ματσάγκος, Κουσιάκης (62′ Γερολυμάτος), Τόλιας, Μουρούτης, Αλεξίου (75′ Μανασής), Πούλος

ΕΛΛΑΣ: Σελάχας, Τσοπανάς, Τζανάκης, Γκίλας, Γρηγοριάδης, Σιδηρόπουλος Σ., Κολοφώτης (70′ Κακκαβάς), Φλέγκας, Λάκο, Σιδηρόπουλος Χ. (72′ Γκουγκούλης), Δρυμούσης.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply