Connect with us

Uncategorized

Καρέ τερμάτων ο Ατρόμητος Πειραιά

4-1 τη Μικρασιατική

Published

on

Το γρήγορο τέρμα που δέχτηκαν στο 10΄απο τον Κεπούτο, ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Πειραιά που κατάφεραν να νικήσουν με 4-1 τη Μικρασιατική Χίου.

Στο 29′ ο Αθανασόπουλος  έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 41′ ο Ατρόμητος  κέρδισε πέναλτι, όταν ο Τριανταφυλλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χατζηλάμπρου με το διαιτητή Μουχλιανίτη (Αθηνών) να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών. Ο ίδιος  ανέλαβε και την εκτέλεση με το Χριστοφαρή να στερεί από τον επιθετικό του Ατρομήτου το 2-1.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τη συμπλήρωση ενός λεπτού στην αναμέτρηση ανέκτησαν για πρώτη φόρα το προβάδισμα με τον Ουσταπασίδη. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι «κιτρινόμαυροι» τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, καθώς στο 47′ ο Μαζαράκης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε ο Μανουλίδης στο 51′ με κοντινό πλασέ. Στο 73′ ο Αναστασίου από πλευράς φιλοξενούμενων σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κόρδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κόρδας, Αγγέλου (61′ Παπαϊωάννου), Γαβαλάς, Γεωργούλης (46′ Κουκάς), Μαζαράκης, Σταθουλόπουλος, Αθανασόπουλος, Μανουλίδης, Καγιώργης (46′ Ουσταπασίδης), Τριανταφυλλίδης, Μυλωνάς

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ: Χριστοφαρής, Χατζηλάμπρου (55′ Γλύκας), Αναστασίου, Γαλάνης (77′ Μηναδάκης), Κουτελάκης Φαν., Σφήκας, Σκανδάλης (63′ Αφενδής), Λαγκώνας, Οταπασίδης, Χανδράς, Κεπούτο


 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply