Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πετράλωνα – ΓΣ Αργυρούπολης 0-2

Published

on

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ο ΓΣ Αργυρούπολης πέρασε από τα Πετράλωνα κερδίζοντας 2-0 σημειώνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη με αντίστοιχη βαθμολογική ώθηση . Αντίθετα η ομάδα του Κώστα Αρζένη δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τα  δυο τέρματα σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού , λίγο πριν την ανάπαυλα του πρώτου μέρους, αρχικά στο 41’ όταν ο Ζανίκος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας ο Καβακλή και στην επαναφορά ο Γκρεβτσίδης με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1) και δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Υφαντής «σέρβιρε» στον Δρακοντίδη και ο τελευταίος «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-2  που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο  Δημητρακόπουλος  με βοηθούς τους Κωσταγιάννη και Κουντουρέλη.

Πετράλωνα (Κώστας Αρζένης): Καβακλής, Βλασταράκης (46′ Τσαγκάνος), Μιχαηλίδης, Κουντούρης, Κυριάκης (70′ Κτενάς), Βλαβιανός, Αναγνωστάκης (48′ Γκελαρδίας), Δρόσος, Βελλής (46′ Τσιακίρης), Βασιλείου, Γιακουμάκης

ΓΣ Αργυρούπολης (Γιάννης Λεβέντης): Ευαγγέλου, Μαργαρίτης, Γοργάκης, Γεωργακάς, Κακούτης (82′ Δρακούλης), Κωνσταντινίδης, Ζανίκος (73′ Παπαθανασίου), Υφαντής, Βλάχας, Γκρεβτσίδης (90′ Χιόνης), Δρακοντίδης.