Connect with us

stoplekto

Τα παραλειπόμενα του τελικού της ΕΠΣΑΝΑ..

.

Published

on

· Στην θύρα 1 φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί των τυπικά γηπεδούχων Αστέρα και στην θύρα 2 του Αχαρναϊκού.

 

· Την παράσταση έκλεψαν για ακόμη μία φορά οι οπαδοί του Αχαρναϊκού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για την ομάδα τους, ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Χαρακτηριστικό, ήταν ένα πανό που είχαν κρεμάσει οι φανατικοί, το οποίοι ανέφερε: «Αχαρναϊκός: Τρόπος ζωής, αιτία θανάτου»!

 

· Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπήρχε στο γήπεδο, η οποία ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να επέμβει.

 

· Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση, αφού ανεγκέφαλος οπαδός του Αστέρα, πέταξε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο που βρήκαν ποδοσφαιριστή των «πράσινων». Όμως δεν δόθηκε συνέχεια από καμία πλευρά. Άλλωστε, δεν υπήρχε και λόγος, αφού όλα είχαν κυλήσει ομαλά και θα ήταν κρίμα να χαλούσε μία γιορτή του ποδοσφαίρου προς στο τέλος της.

 

· Πολλά παράπονα για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος και από τις δύο ομάδες, αφού ήταν κάκιστος.

 

· Βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Κορωπίου Χρήστος Κιούσης από την Ένωση, επειδή παραχώρησε το γήπεδο για να διεξαχθεί ο τελικός.

 

· Πολλοί ήταν οι επίσημοι που παρευρέθηκαν στο «Αντώνιος Πρίφτης», ώστε να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό. Από πλευράς ΔΣ του δήμου Κορωπίου, εκτός από τον δήμαρχο, ήταν και οι κ.κ. Ντούνης και Σπέλας και από τον δήμο Βάρης οι κ.κ. Αργυρουδάκης, Αναστασίου και Κωσταντέλλος. Από την ΕΠΣΑΝΑ, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Φώτης Μαγουλάς, τα μέλη του ΔΣ, Μιχάλης Φάτσης, Νίκος Ξαγοράρης, Ησαϊας Βασιλειάδης, Σπύρος Καλιανιώτης και Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Αρχιδιαιτητής Κώστας Πρωτοπαπαδάκης και η γλυκύτατη γραμματέας Σοφία Δογραμματζή.

Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply