Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός – Τράχωνες 2-2

Published

on

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Πανερυθραϊκός και Τράχωνες μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που παραβρέθηκε στο γήπεδο της Ερυθραίας.

Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι κατά διαστήματα αιφνιδίασαν στο 12’ με τον Γιαννόπουλο που σκόραρε για το 1-0, και διπλασίασαν τα τέρμα τα τους στο 45’ με τον Βουρλούμη. Οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο 23’ με τον Μπαμπαλούκα προσπάθησαν στο τέλος  και δικαιώθηκαν,  με την ομάδα του  Στέλιου Μουντανάρη να «μπαίνει» στο ματς στο 80’ όταν ο Σουμελίδης με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο και μείωσε σε 1-2 και «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας δυο λεπτά πριν το τέλος όταν ο Καραπαναγιωτίδης ισοφάρισε σε 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης με βοηθούς τους Γκούντα και Δαρσακλή.

Πανερυθραϊκός (Στέλιος Μουντανάρης): Δράκος, Σουμελίδης, Κατσάρας (63′ Καραπαναγιωτίδης), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (63′ Βαρκαρώτας), Σιλλιγαρδάκης (75′ Γλυνός), Σπάρταλης, Κοτσολάκος (59′ Γκριτζάς), Παπαναστασίου, Αραμπατζής, Μπαμπαλούκας.

Τράχωνες (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (43′ λ.τρ. Μερετσόλιας), Αγγελής, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Προμπονάς, Παπατζήμας, Μανωλιάδης (75′ Βακερλής), Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης.