Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φωνάζουν στην Αίγινα για την διαιτησία του “απίθανου” Μιχελή..

Mελανή σελίδα στην διαιτητική “ιστορία” του “απίθανου” διαιτητή Κου Μιχελή..

Published

on

Σκληρή επιστολή διαμαρτυρίας έδωσε στην δημοσιότητα η διοίκηση της ΑΕ Αίγινας για την διαιτησία του “απίθανου’ όπως τον χαρακτηρίζουν ρέφερι Μιχελή. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

 

Το σημερινό παιχνίδι της 25ης Αγωνιστικής στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας με τον Ερμή Κορυδαλλού αποτέλεσε μια πολύ μελανή σελίδα στην διαιτητική “ιστορία” του “απίθανου” διαιτητή Κου Μιχελή και των βοηθών του Κου Ιωαννίδη και Φουρναράκη.

Οι πολλές και λανθασμένες επιλογές τους σε ποσοστό 95% “συμπτωματικά” όλες κατά της ομάδας μας θεωρούμε οτι έπαιξαν πολυ καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του σημερινού αγώνα.

Εμείς ακολουθώντας πάντα μια συγκεκριμένη γραμμή στην πορεία μας κάθε Κυριακή μέσα στα γήπεδα, η οποία έχει ως γνώμωνα το ήθος, την αξιοπρέπεια και το ευ αγωνίζεσθαι, θα θεωρήσουμε τους συγκεκριμένους διαιτητές κακούς, με σοβαρές ελλείψεις στην εφαρμογή βασικών στοιχείων της διαιτησίας ενός αγώνα όπως την εφαρμογή του οφ σάιντ, την εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου ισομερός ( κίτρινες κάρτες ) και την εφαρμογή ποινών που πιθανόν κρίνουν ενα ποδοσφαιρικό αγώνα οπως ο καταλογισμός ενός πέναλτι. Πιστεύουμε λοιπόν “κακοί διαιτητές” και όχι “προκατειλειμένοι”.

 

Επειδή λοιπόν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας , παίκτες , προπονητές και παράγοντες, αντιστεκόμαστε σθεναρά στις τεράστιες δυσκολίες της καθημερινότητας και συντηρούμε το αγαπημένο μας άθλημα που λεγεται ποδοσφαιρο, με μεγάλο κόπο , θα πρέπει να χρείζουμε και του απαιτούμενου ΣΕΒΑΣΜΟΥ. Σεβασμού που σήμερα ο Κος Μιχελής και η παρέα του άφησαν μάλλον στον Πειραιά πριν μπουν στο πλοίο.

 

Η Α.Ε Αίγινας θα συνεχίσει να υπηρετεί με σεβασμό τους θεσμούς και το Πειραικό ποδόσφαιρο οπως κάνει ανελιπώς απο το 1971 και ελπίζει στην ευαισθητοποίηση παντώς υπευθήνου ώστε στα λίγα αλλά πολύ πολύ σημαντικά παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να μην υπάρξουν παρόμοια φαινόμενα που θα κλωνίσουν την αξιοπιστία του Πειραικού Ποδοσφαίρου.

 

Τέλος θα θέλαμε να συνχαρούμε και ταυτόχρονα να ευχαριστήσουμε παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ερμή Κορυδαλλού για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή συνέχεια.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε ΑΙΓΙΝΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply