Connect with us

stoplekto

“Τηλεπροπόνηση” οι ακαδημίες της Μικρασιατικής

Published

on

Την προσπάθειά τους να προσαρμοστούν και να κρατήσουν σε εγρήγορση τους πιτσιρικάδες των ακαδημιών τους προσπαθούν οι άνθρωποι της Μικρασιατικής. Για αυτό η διοίκηση αποφάσισε το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθούν “τηλεπροπονήσεις” μέσω βίντεο κλήσεων στο διαδίκτυο, ώστε να μπορέσουν να δοθούν οδηγίες στα μικρά παιδιά για την συντήρησή τους σε αυτό το μεγάλο διάστημα απραξίας.

Είναι δεδομένο ότι οι ομάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αναγκαστούν να επωφεληθούν από τις ακαδημίες τους και η Μικρασιατική φροντίζει από νωρίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η ακαδημία μας για να μπορέσουν τα παιδιά μας να μείνουν όσο πιο δραστήρια γίνεται και για να έχουν ένα αθλητικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει προπονήσεις μέσω βιντεοκλησεων στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων! Το μόνο που θα χρειαστεί ειναι να κατεβάσετε την εφαρμογή zoom και μέσω του link που θα στέλνουμε στην σελίδα μας θα μπαίνετε στην προπόνηση!!!
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: κ-8, κ-10 προπόνηση Τρίτη και Πέμπτη στις 19.00 και οι κ-12, κ-14, κ-16 και κ-18 Δευτέρα και Τετάρτη στης 19.00!!”.