Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επίσκεψη του Δ.Σ Ιεραπόλις στον Δήμαρχο Αιγάλεω

Published

on

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη του νέου Δ.Σ του Α.Π.Ο. Ιεραπόλεως στον Δήμαρχο Αιγάλεω, κ. Γιάννη Γκίκα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό και δημιουργικό κλίμα.

Ο Πρόεδρος του Α.Π.Ο Ιεραπόλεως κ. Μάκης Ζάχαρης παρουσίασε τους στόχους της ομάδας και τον προγραμματισμό της για την ενίσχυση και εύρυθμη λειτουργία της. Επίσης αναφέρθηκε στα προβλήματα των αθλητικών υποδομών στο γήπεδο της Ορυζομύλων και ζήτησε την έγκαιρη αντιμετώπισή τους ιδιαίτερα στις νέες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπεία αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της Δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση του γηπέδου της Ορυζομύλων, την άμεση μερική αποκατάσταση (μπαλώματα) του πλαστικού χλοοτάπητα, το μπάλωμα και την περίφραξη του κιγκλιδώματος.

Επίσης, ενημέρωσε για την αποκατάσταση του φωτισμού του γηπέδου μετά από τους βανδαλισμούς.
Κατά την συζήτηση που ακολούθησε, το Δ.Σ. εξέφρασε την ανησυχία του ως προ την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών, ενόψει της έναρξης των προπονητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας που ξεκινάει την προετοιμασία της στις 17 Αυγούστου και έχει επίσημο αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΑ αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της Ιεραπόλεως για την πρόοδο των εργασιών στο γήπεδο της Εδέσσης και την πιθανή ολοκλήρωση του, προς το τέλος του Οκτώβρη. Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για την αυτοδίκαιη επιστροφή της Ιεράπολης στην φυσική της έδρα μετά την ολοκλήρωση της παράδοσης του γηπέδου.

Στην συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ συμμετείχαν: ο Πρόεδρος Μάκης Ζάχαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αγαπητός, ο γενικός αρχηγός Ματσούκης Νίκος, ο ταμίας Σπηλιόπουλος Σπύρος και ο έφορος Ντάσης Παναγιώτης.