Connect with us

6ος Όμιλος

Παναρκαδικός – Ο Βαγγέλης Ντίσιος νέος τεχνικός

Published

on

Ο Βαγγέλης Ντίσιος όπως όλα δείχνουν είναι ο εκλεκτός της πράσινης διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναρκαδικού από την νέα αγωνιστική σεζόν για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και με δημοσιεύματα από την Πέλλα (τόπο καταγωγής του) ο Βαγγέλης Ντίσιος έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του Παναρκαδικού και αναμένεται να είναι αυτός ο νέος προπονητής της ομάδας.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Ντίσιος είναι γνωστός στο φίλαθλο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό από την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης στο πλευρό του Στάικου Βεργέτη σε ρόλο άμεσου συνεργάτη το 2017 όπου με τον Αρκά τεχνικό συνεργάστηκαν και στην Δόξα Δράμας.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος γεννήθηκε το 1972 στην Φλώρινα, έχει παίξει ποδόσφαιρο σε πολλές ομάδες της περιοχής και προπονητικά είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της UEFA (PRO, B, A) και η καριέρα του άρχισε το 2006, ενώ τη σεζόν 2015-2016 πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με την ομάδα της Νάουσας.

Εκτός από την Νάουσα έχει περάσει και από τους πάγκους του Αλμωπού Αριδαίας, του Αετού Σκύδρας, του Εδεσσαϊκού και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ενώ επίσης ήταν βοηθός προπονητή του Γεωργιάδη στην Βέροια.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Βαγγέλης Ντίσιος θα είναι ο νέος προπονητής του Παναρκαδικού καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση με τον σχεδιασμό του τρυφιλλιού για την νέα αγωνιστική σεζόν να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή – arcadiaportal