Connect with us

stoplekto

Tο Κερατσίνι κέρδισε με 2-1 τον Εθνικό που συνεχίζει τον κατήφορο..

*

Published

on

Στο κόλπο της ανόδου ξαναμπήκε και πάλι το Κερατσίνι μετά την μεγάλη χθεσινή του νίκη με 2-1 επί του Εθνικού σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 φίλαθλοι στην πλειοψηφία τους φίλαθλοι του Εθνικού..

Αντίθετα ο Εθνικός , πλέον αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού στην Α΄ Κατηγορία, πιο πολύ από ποτέ.

Ο Εθνικός μπήκε καλά στο παιχνίδι, κι απείλησε με σούτ του Μιχελή στο 5΄, ενώ στο 8΄ ο Παντελής έβγαλε μόνο του τον Κυριακάκη που δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Μπαλαφούτη στέλντοντας την μπάλα αόυτ.

Το Κερατσίνι άνοιξε το σκορ στο 11΄ όταν ο Καρράς εκτέλεσε κόρνερ , κι ο Παδόγκωνας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού.

 

Ο Εθνικός προσπάθησε να βγεί μπροστά όμως δεν είχε λύσεις στην επιθετική του γραμμή.

Το α΄μέρος πέρασε ανεκμετάλευτο, και η καλύτερη στιγμή για τον Εθνικό ήταν στο 76΄ όταν ο Κοσμάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαλαφούτη.

Το Κερατσίνι χωρίς να είναι καλύτερο, άγγιξε το 2-0 στο 81΄ όταν ο Διονυσόπουλος εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην συμβολή των δοκών, ωστόσο ο Εθινικός στο 91΄ έφθασε στην ισοφάρισε με πολύ ωραία κεφαλιά του Σαμιώτη, έπειτα από κόρνερ του Γαλάνη, μέσα σε αποθέωση των περίπου 300 φιλάθλων του Εθνικού.

Όμως το παιχνίδι δεν είχες τελειώσει, εκεί , με την σέντρα ο Διονυσόπουλος ελίχθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς τον Εθνικού, ο Ο. Ρούσσος τον ανέτρεψε καθαρά με τον ρέφερι να καταλογίζει το πέναλτι, και να αποβάλλει τον Ο.Ρούσσο.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Στρόμπουλος γράφοντας το 2-1μ΄’εσα σε έξαλλα πανηγύρια των 100 φιλάθλων του Κερατσινίου

 

Σχετικά καλή η διαιτησία του Βρακά, ( Καμπούλη, Πασχαλίδη) Ευβοίας, ελέγχεται για την φάση του 33΄ όταν ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μακρή.

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Στρόμπουλος, Μακρής, Παπαδόγκωνας, Βαττής, Καλέργης, Κοράκης ( 76΄ Μελαμπιανάκης), Καρράς, Πουλάκης, Κουρκούτης, Ηλιόπουλος( 46 ΄Διονυσόπουλος)

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μειμάρογλου, Μακρόπουλος, Τσιούμας( 62΄ Γαλάνης), Ο. Ρούσσος, Ιατρού( 74΄ Σεμερτζίδης), Σαμιώτης, Μιχελής, Κρητικός, Παντελής, Κυριακάκης( 55΄ Κοσμάς), Ρούσσος Α.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply