Connect with us

stoplekto

Ισοπαλία 1-1 στο Λαύριο..

*

Published

on

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν χθες Ολυμπιακός Λαυρίου και Ατρόμητος Πειραιά, καθώς αμφότερες ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Στάθη Ασλάνογλου μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να επιβάλλουν από νωρίς το ρυθμό τους. Στο 19′ οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Βελετάκος. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Ηλιόπουλου πίεσε τους γηπεδούχους με μοναδικό στόχο να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 80′ ο διαιτητής της αναμέτρησης Κωνσταντάκης υπέδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Μυλωνά στην περιοχή του Λαυρίου . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουσταπασίδης, ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντάκης (Αχαϊας).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Ψευτογιώργος, Τσίκλος, Καραμπιπέρης, Βελλής, Τσιώλης, Γιαχάεβ Α., Αμπντέλ Ραχίμ, Βελετάκος, Ζουμάς (84′ Τσοπανάκης)

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Αθανασόπουλος, Γεωργούλης, Κουκάς, Μαζαράκης, Τριανταφυλλίδης (57΄Γιώτης), Νταλάκος (22′ λ.τρ. Καγιώργης), Μανουλίδης (46′ Μυλωνάς), Ουσταμπασίδης, Στεφανής

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply