Connect with us

Uncategorized

Το Κερατσίνι 2-0 την άτυχη Ολυμπιάδα

*

Published

on

Μεγάλο διπλό για το Κερατσίνι που πέρασε από τις Σιταποθήκες κόντρα στην Ολυμπιάδα την οποία κέρδισε με 2-0.Ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις, αφού η Ολυμπιάδα μέχρι το 70΄ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο το Κερατσίνι εκμεταλεύθηκε την εμπειρία του και πήρε στα τελευταία λεπτά την μεγάλη νίκη.

Στο 10΄’ κεφαλιά εξ΄ επαφής του Γιαννουλάκη απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μπαλαφούτης, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να σώνει σίγουρο γκολ στο 45΄, πρό του Αντωνίου.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ολυμπιάδα στοπ 63΄ με τον Μίχα( έστειλε την μπάλα μόλις άουτ), για να φθάσουμε στο 73΄ όταν ο Μελαμπιανάκης εκτέλεσε από αριστερά ένα φάουλ στην πορεία της μπάλας πετάχθηκε ο Κουρκούτης και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Γεωργίου για το 0-1.

Εδώ ο διαιτητής Πανγιωτόπουλος απέβαλε τον Πέρρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 81΄ αποβλήθηκε και ο Δακουτρός επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το Κερατσίνι εκμεταλευόμενο την αριθμητική του υπεροχή έχασε ευκαιρίες, στο 81 με σούτ του Διονυσόπουλου, στο 81΄με τον Μαριόλη, στο 87 ΄με τον Ηλιόπουλο, με τον γκολκήπερ Γεωργίου να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις, με τον επίλογο να γράφεται στο 90΄ όταν ο Μαριόλης με κοντινή κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Μαρμαρίδη σημειώνοντας το 0-2.

 

Σχετικά καλή η διαιτησία του Παναγιωτόπουλου( Αιτ/νίας)

 

Καλύτεροι των νικητών ο εξαιρετικός γκολκήπερ Μπαλαφούτης οι Βατής, Διονυσόπουλος, Κουρκούτης,Καλέργης, Μαρμαρίδης.

Από την Ολυμπιάδα καλύτεροι οι Μαντούσης, Λιόσης, Γεωργίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Γιαννούκαρης, Καμμένος (73′ Δακουτρός), Μελλάς, Μαντούσης, Γκιάτης, Πέρρος, Λιόσης, Γιαννουλάκης, Αντωνίου, Μίχας (73′ Καμαράδος)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Στρόμπουλος, Μαρμαρίδης, Παπαδόγκωνας, Βαττής, Καλέργης, Διονυσόπουλος, Καρράς (52′ Μελαμπιανάκης), Μαριόλης, Κουρκούτης (90′ Λόης), Ηλιόπουλος (90′ Σιδηρόπουλος)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply