Connect with us

Uncategorized

Άλμα ανόδου ο Αιολικός στο Ελληνικό

Νίκησε 3-1 τον Εθνικό

Published

on

Πέρασμα… πρωταθλητή είχε από το Ελληνικό ο εκπληκτικός Αιολικός, που νίκησε με 3-1 τον τοπικό Εθνικό και διατήρησε ακέραιες της ελπίδες του για κατάκτηση της κορυφής! Οι νησιώτες του Δημήτρη Σπανού ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν πανάξια σε μία σπουδαία επικράτηση απέναντι σε μία ομάδα, που εξακολουθεί να παρουσιάζεται προβληματική. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 11′ είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Διονυσάτου. Οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού επέμειναν και η δικαίωση ήρθε στο 32′ όταν ο Μιχαλάκης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ‘παγώνοντας’ το Ελληνικό. Πέντε λεπτά αργότερα ο Εθνικός έφτασε στην ισοφάριση, με τον Σκαφτούρο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει. Στην επανάληψη η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε κατά κράτος και ‘καθάρισε’ το ματς. Στο 51′ ο Κάρδαρης έβαλε μπροστά τους νησιώτες και στις καθυστερήσεις ο Καδής έγραψε το τελικό 3-1. Μάλιστα, ο Αιολικός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Τσουλάκο στο 73′. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν λαϊκά δικαστήρια από τους οπαδούς του Εθνικού Πειραιά, τόσο προς τους ποδοσφαιριστές όσο και προς τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Αρναούτη. Διαιτητής ήταν ο Τζήλος (Λάρισας).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Μακρόπουλος, Γαλάνης, Τσιούμας (69′ Κυριακάκης), Ιατρού, Κρητικός (66′ Σαμλίδης), Μιχελής, Παντελής, Σκαφτούρος, Κοσμάς, Αλ. Ρούσσος (66′ Σεμερτζίδης)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βούρος, Ζώνας, Αποστολίδης, Καπταγιάννης, Καδής, Διονυσάτος, Μιχαλάκης (87′ Μουστόγιαννης), Τσουλάκος, Κάρδαρης (80′ Ντζιμάνης), Μουρατίδης (71′ Χατζηκυριάκος)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κολλάρος «Ράδιο Καλλονή»-www. «sportlesvos.gr»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply