Connect with us

Uncategorized

Θέαμα και 2-2 στο Τράχωνες – Νέα Ιωνία…

*

Published

on

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου Τράχωνες και Νεα Ιωνία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Μπορεί το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη να βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 91′ με 2-0, ωστόσο μέσα σε δυο λεπτά οι ”μπλε” κατάφεραν να σώσουν τη παρτίδα και να ισοφαρίσουν το ματς. Στο α’ μέρος οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν κατώτερες των περιστάσεων με τους τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα τους, φτάνοντας τελικά στο γκολ στο 75′, όταν και κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Βάσος ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Όγκμποε φάνηκε να ”κλειδώνει” το ματς για τους ”κιτρινόμαυρους”, καθώς ήταν αυτός που σημείωσε το 2-0. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη, με το Καλλιπολίτη αρχικά να μειώνει σε 2-1 στο 92′, και το Γούλα στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Διαιτητής ήταν ο Μανουράς. (Τρικάλων).

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβατάς, Κάρδαρης (85′ Νούλας), Παπαναγόπουλος (70′ λ. τρ. Κατσούλης), Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Ρίζος, Χουστουλάκης, Χριστόπουλος (77′ Βασίλη)

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Χρόνης, Καραβίδας, Βιδάλης, Ρωμαϊδης, Γεωργόπουλος, Πετούσης (67′ Μπιζάς), Χαλιμούρδας, Αχμέτ (90′ Παυλίδης), Βάσος (80′ Ραμόπουλος), Όγκμποε

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply